TA MALA VIŠE NEMA DEDU! Svekar Nikolini Pišek ZABIO NOŽ U LEĐA, slomio srce UNUCI na NEMILOSRDAN NAČIN?!
Foto: Nenad Kostić

šok

TA MALA VIŠE NEMA DEDU! Svekar Nikolini Pišek ZABIO NOŽ U LEĐA, slomio srce UNUCI na NEMILOSRDAN NAČIN?!

Tragom saznanja, njen svekar, poznati antikvar Miša Grof, na neočekivano grub način odbio je da pomogne unuki Uni.

Objavljeno: 09:46h

Od 8. maja, kada joj je preminuo suprug Vidoje, do prošlonedeljnog pomena na Novom groblju, na kom je obeleženo 40 dana od njegove smrti, televizijskom licu Nikolini Pišek bilo je sve teže.

Od prvobitnog šoka zbog saznanja da je izgubila muža, a njena mlađa ćerka Una Sofija oca, preko raznih faza tuge, do još jednog šoka, koji je pretrpela dan uoči dolaska s ćerkom iz Zagreba u Beograd.

Sahrana, Vidoje Ristović
foto: Nenad Kostić

Tragom saznanja, njen svekar, poznati antikvar Miša Grof, na neočekivano grub način odbio je da pomogne unuki Uni. Budući da je Una uganula nogu pre nego što su doputovale u Beograd na pomen Vidoju, Nikolina je pozvala svekra Mišu, da razmisli kod kog doktora bi zbog toga mogla da ode i da on zakaže pregled.

U trenutku poziva čuveni beogradski antikvar nalazio se u policiji, i pred nekoliko očevidaca snaji oštro rekao da Una više nema dedu. "Ma, šta hoćeš od mene? Lekara? Ne znam ja nikakve lekare. Nemam ja unuku! Deda je umro kad je otac umro. Nazovi baku, ona je još možda živa. Što je nisi ostavila majci? Pa neka je onda čuvaju p....i. Koji? Oni koje ste vodali svuda sa sobom, valjda će neki od njih da pričuva dete. Na sastanku sam u policiji, nemam vremena", bile su reči Vidojevog oca dan uoči sinovljevog pomena.

Nikolina nije želela direktno da odgovori na pitanje: "Porodične stvari neka ostanu unutar porodice", rekla je ona.

To je bilo dovoljno, posebno uz atmosferu koja je vladala na pomenu Vidoju Ristoviću.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Na grobu je Nikolina stajala samo uz Vidojevu nekadašnju emotivnu partnerku Lanu, koja mu je rodila stariju ćerku Mateu. S Mišom Hrvatica nije razgovarala, osim što su se pozdravili pri dolasku. Nakon pozdrava Miša više nije prilazio, ali nije primećeno ni da je prišao unukama koje su najpre bile s majkama kraj očevog groba da bi potom sele na klupu iza groba i plakale. Tačnije, Matea je tiho plakala, dok je Una bila tužna i zamišljena. Primetan je bio i otok na skočnom zglobu, koji je bio povijen, kao i njeno hramanje pri hodu. U privatnoj klinici u kojoj je Una primljena lekari su konstatovali da se ne radi o prelomu, već o uganuću. Kada je došao kraj pomena, novinari su prišli najpre Miši koji je želeo da da nekoliko izjava o tome da on nije komentarisao do tada uzrok smrti sina za medije, iako je video nekoliko svojih navodnih rečenica. Potom su predstavnici "sedme sile" prišli Nikolini, koja je stajala s Lanom i decom, ali ona nije imala snage da daje izjave o suprugu na pomenu. "Oprostite, ali ne znam šta da kažem", rekla je uplakana Nikolina.

Dirljivo je bilo videti slogu između nje i Lane, kao i njihove dece, koja su izuzetno vezana jedna za drugu. Takvo zajedništvo posebno je postalo vidljivo nakon Vidojeve smrti, budući da je bilo evidentno i na sahrani da su u odličnom odnosu, posebno kad je Lana Mateu i Unu odvela u automobil i poslala kući da ne bi gledale spuštanje kovčega u grob.

Sahrana, Vidoje Ristović
foto: Nenad Kostić

Bonus video:

01:35

Najtužnija scena na groblju: Miša Grof i Nikolina Pišek zagrljeni i u suzama

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.