OGROMNA TRAGEDIJA: PREMINULA VERENICA SLAVNOG PEVAČA I TO NA DAN VENČANJA
Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

OGROMNA TRAGEDIJA: PREMINULA VERENICA SLAVNOG PEVAČA I TO NA DAN VENČANJA

Man nije detaljnije objasnio od čega je preminula njegova verenica

Objavljeno:

Učesnik poznatog britanskog takmičenja “X faktor” i tekstopisac Tomas Man podelio je sa širom javnošću putem svog Instagram profila tragične vesti.

Naime, Tomas je otkrio u srceparajućoj objavi da je njegova dugogodišnja verenica Dani Hampson preminula i to na dan njihovog venčanja.

Man nije detaljnije objasnio od čega je preminula njegova verenica, ali britanski mediji prenose da je u pitanju najverovatnije saobraćajna nesreća.

Dani Hampson
foto: Printscreen Instagram

Pevač je objavio sliku svoje pokojne verenice i njihove osmomesčne bebe i obratio se potresnim rečima:

-Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali moja dragi Dani – moj najbolji prijatelj, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Ono što je trebalo da bude najsrećniji dan naših života završilo se nepovratnim slamanjem srca. Osećam se kao da sam isplakao okean. Nikada nismo stigli do oltara, nismo izgovorili zavete, zaplesali svoj prvi ples, ali znam da znaš da si ti bila ceo moj svet i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Nosiću ovaj prsten koji uvek treba da nosim u znak svoje bezuslovne ljubavi prema vama – napisao je Tom.

-Potpuno sam slomljen pokušavajući da ovo procesuiran i iskreno ne znam kako da nastavim dalje, ali znam da moram da upotrebim koliko god mogu snage za našeg dečaka. Obećavam da ću učiniti sve da odgajam Bouvija onako kako samo oduvek želeli. Obećavam da će znati koliko je njegova majka bila neverovatna. Najlepša si osoba i iznitra i spolja. Najneverovatnija duša. Draga moja Dani, bila si najsjajnije svetlo u svakoj sobi, i moj svet je ništa drugo nego mrak bez tebe. Nedostajaćeš mi zauvek”, dodao je.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.