SUPRUGA MILANA KALINIĆA PROGOVORILA O NJEGOVOM NEVERSTVU: Ovo je mnoge šokiralo!
Foto: instagram/kalinic.milan72

o ne!

SUPRUGA MILANA KALINIĆA PROGOVORILA O NJEGOVOM NEVERSTVU: Ovo je mnoge šokiralo!

Svi se pitaju koji je njihov recept za trajanje dugi niz godina i da li je bilo teških trenutaka.

Objavljeno:

Supruga Milana Kalinića, zanosna Sandra, izabrala je da se eksponira i ne bude deo javnog života. Ipak, nekako se javnost uvek zanima za detalje njenog odnosa sa slavnim suprugom, te se svi pitaju da li je baš sve tako skladno i savršeno, kao što na prvi mah deluje.

Budući da su u braku 16 godina i nedavno su proslavili godišnjicu, svi se pitaju koji je njihov recept za trajanje dugi niz godina i da li je bilo teških trenutaka.

Sandra Kalinić, Milan Kalinić
foto: Printscreen Instagram

Milan Kalinić slobodno može da kaže da je srećan čovek jer posle deceniju i po braka tvrdi da ne bi promenio ni jedan sekund proveden sa suprugom. Sandra Kalinić važi za lepu i negovanu ženu.

Milan je inače priznao da je izuzetno ljubomoran

‒ Naravno, smetalo bi mi kada bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje.

‒ Ne „zveram“ okolo, ali volim da posmatram. To radim i pred Sandrom. Uostalom, nekad i zajedno komentarišemo ‒ otkrio je Milan jednom prilikom.

‒ Sve dok se ostaje u granicama pristojnosti – normalno je, ali nije normalno da se pravimo ludi kad je činjenica da je neko izazvao našu pažnju. To je licemerno. Kad se pravimo da nismo primetili da neko dobro izgleda, onda se nameće razlog za sumnju.

1 / 6 Foto: Instagram

Sudeći po rečima Milanove supruge, postojali su teški trenuci, a glumac je bio na meti ženskih pogleda:

- Nas dvoje smo prvo bili prijatelji, pa smo se zabavljali godinu i po dana, posle čega smo odlučili da uspemo. Onaj ko kaže da za tolike godine braka nije bilo teških trenutaka, taj laže jer to nije moguće. Obe strane moraju da pređu preko mnogo toga. Naravno, žene su tolerantnije, a posebno kada muškarac ima poziv kao moj suprug. Milan je stalno na meti, voli da daje komplimente i okružen je lepim ženama koje se otimaju da budu u njegovom društvu jer je zabavn i šarmantan - rekla je najpre Sandra za "Gloriju" .

S druge strane Kalinić objasnio je odnos sa Sandrinom porodicom:

- Njeni su gledali blagonaklono na mene, a i ona se dobro slagala sa mojima. Ljudi na te stvari ne obraćaju pažnju, a veoma su bitne. Oboje smo avanturisti, volimo iste stvari . Naučili smo šta kome smeta, kada i ko treba nešto da prećuti. Imamo isti pogled na odgajanje dece, što je veoma važno jer su klinci manipulatori - kaže glumac.

Ipak, ljubav između njih dvoje nastavlja da traje, te sve poteškoće uspešno prevazilaze.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.