ŠOK POTEZ ŽENE MAŠANA LEKIĆA! ŠTA JOJ BI? On će se držati za glavu! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

neočekivano

ŠOK POTEZ ŽENE MAŠANA LEKIĆA! ŠTA JOJ BI? On će se držati za glavu! (FOTO)

Sve je to zabeležio Mašan fotoaparatom, a snimak je zahvaljujući lepoj Užičanki dospeo i u javnost.

Objavljeno:

Kristina Nikolić, druga žena Mašana Lekića predivna je mlada dama, koja je osim lepotom i harizmom novinara crne hronike osvojila i svojom neposrednošću, mudrošću i požrtvovanošću.

Budući da kod kuće napokon dobija sve o ćemu je ikada sanjao i sam novinar se trudi da bude najbolji moguči emotivni partner i otac, njihovoj zajedničkoj naslednici Zoi. Svojim dvema princezama Mašan ispunjava sve želje, često ih vodi i na teren, a dosta i van zemlje zajedno putuju.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/masanlekic

Autor formata "Iza rešetaka" i njegova mala porodica nedavno su otišli na more, gde uživaju jednako u slanim talasima, kao i u miru hotelskog bazena daleko od radoznalih pogleda. S obzirom na to da je jun, te da gostiju nema mnogo, potpuno su se opustili, a Kristina se čak skinula u maleni kupaći koji je otkrivao dodatne njene adute, vitko i zategnuto telo.

Sve je to zabeležio Mašan fotoaparatom, a snimak je zahvaljujući lepoj Užičanki dospeo i u javnost. Mnogi su prokomentarisali da Kristina odlično izgleda, a bilo je i onih koji su ovaj njen potez protumačili kao neku vrstu prkosa, jer se Mašan, navodno, još uvek nije odlučio na ženidbu sa njom, a razlog za to je što se još nije razveo od prethodne supruge Mire sa kojom ima takođe ćerku Miu.

Kristina Nikolić
foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.