RASTALI SE MILAN MARIĆ I MIA BJELOGRLIĆ?! Uhvaćena u tuđem zagrljaju! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

šok

RASTALI SE MILAN MARIĆ I MIA BJELOGRLIĆ?! Uhvaćena u tuđem zagrljaju! (FOTO)

Kao dokaz oni uzimaju najnoviju fotografiju ćerke Dragana Bjelogrlića u tuđem zagrljaju.

Objavljeno:

Priča u kojoj su akteri Milan Marić i Mia Bjelogrlić, mesecima je aktuelna, i čini se da interesovanje javnosti za glumca i rediteljku ne jenjava. Svi bi voleli da doznaju dokle je veza mladog para stigla, ima li planova za venčanje, jesu li se njihovi roditelji upoznali, nažalost, ćerka Dragana Bjelogrlića i Marić nisu spremni da o tome mnogo govore, samim tim o njihovom odnosu ostalo je da se nagađa.

Budući da Milan ovih dana puno radi, snima nekoliko projekata istovremeno i juri sa seta na set, po portalima kruži priča da novopečeni momak i devojka ne provode mnogo vremena zajedno, dok pojedini tvrde da je čak Mia Bjelogrlić ostavila Marića.

Kao dokaz oni uzimaju najnoviju fotografiju ćerke Dragana Bjelogrlića u tuđem zagrljaju.

Iako se Mia grli samo sa glumicom Milenom Radulović smatra se da se, s obzirom na Marićeva profesionalna zalaganja, ona poslednjih nedelja okrenula prijateljima, te da je na njih stavila fokus, a romansu zapostavila.

Mia Bjelogrlić ostavila Marića samo je doduše jedan od zaključaka koji se nameće. Dobar deo javnosti, međutim, veruje da su dramski umetnik i rediteljka kao stvoreni jedno za drugo te da sigurno iza zatvorenih vrata i daleko od fotoreportera ipak pronalaze vreme jedno za drugo.

1 / 9 Foto: Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.