BADNJAK, TAMJAN, MIR BOŽJI Najlepše božićne čestitke srpskih zvezda: Jedna cica sve zbunila, a jednog frajera čuo ceo svet! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

kreativno nema šta!

BADNJAK, TAMJAN, MIR BOŽJI Najlepše božićne čestitke srpskih zvezda: Jedna cica sve zbunila, a jednog frajera čuo ceo svet! (FOTO)

Naše poznate ličnosti prošli Božić proveli su sa svojim porodicama i iz svog doma nam uputili najlepše čestitke. Neke su bile izrazito emotivne, neke šaljive, a neki od njih bili su posebno maštoviti...
Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti su prošle godine svojim pratiocima na društvenim mrežama poželeli sve najlepše za najradosnijih hrišanski praznik. SlaviliBožić ili ne, oni su svojim fanovima uputili divne čestitke i potrudili se da im ulepšaju praznike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seka Aleksić je svojim fanovima čestitala praznik slikom na Fejsbuku, na kojoj se nalazila predivna poruka:

Neka badnjak sveto drvo podari vam zdravlje prvo, neka tamjan zamiriše, nek veseljem kuća diše, nek vam srećom sve zablista, za rođenje Boga Hrista. Srećan Badnji dan! - napisala je Seka, koja inače slavi i Božić i Bajram.

Laku noc... Sanjajte andjele ???????? #sekaaleksic #serbiansinger #lakunoc #goodnight #makeupbyme

A photo posted by ????????????SEKA ALEKSIĆ???????????? (@seka_aleksic) on

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović čestitala je svim vernicima Božić i Badnje veče slikom na Instagramu ispod koje je napisala:

- Srećno i berićetno vam bilo!

Srećno i berićetno Vam bilo! #ceca #cecaofficial #serbiansinger #badnjevece #svenajbolje

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on

- Srećan Božić svima koji ga danas obeležavaju - Mir Božji, Hristos se rodi! Neka zdravlje, mir, sreća i blagostanje nikada ne napuštaju vas i vaše najmilije - ovako je čestitala Rada Manojlović.

foto: Damir Dervišagić

- Svim vernicima od srca želim sretan Božić. Budite dobri ljudi okruženi dobrim ljudima. Budite zdravi i sretni - napisala je Emina Jahović.

foto: Printscreen/Instagram/yaemina

Ljubav, radost, sreću, zdravlje i da u poštovanju dočekaju najradosniji praznik Božić, svima je poželeo Nikola Rokvić.

– Neka nam Badnji dan donese zdravlja, radosti,sreće i ljubavi! Da se vratimo veri u Hrista Boga i da u ljubavi i poštovanju dočekamo najradosniji dan, Božić! Živi bili!

Prvo dobro jutro u 2016.

A photo posted by Никола Роквић / Nikola Rokvić (@nikolarokvic) on

- Neka vam danas i od danas misli budu lepe, neka vam život bude još lepši. neka u vašim srcima živi samo ljubav. ono što nije išlo - neka krene. i neka vam je svaki dan ispunjen radošću...- reči su Kaje Ostojić.

foto: Printscreen/ Instagram/ Kaja Ostojić

Starleta Mimi Oro je na simpatičan način poželela svima sve najbolje povodom božićnih praznika.

– Ja sam samo mali anđeo, koji je tebi došao da poželi da ti sve krene na bolje… – započinje Mimina božićna čestitka, upućena svima koji su 7. januara slavili najradosniji hrišćanski praznik.

Novak Đoković je prošli Božić proveo u Kataru, gde je igrao ATP turnir u Dohi. Nole nije mogao, kao mnogi u Srbiji da ima slobodan dan na najradosniji hrišćanski praznik, pošto je morao da igra meč četvrtfinala protiv Argentinca Leonarda Majera.

Pošto je meč odigran 7. januara na Božić, on nije zaboravio na svoj narod i posle trijumfa je na kameri čestitao svima najradosniji praznik.

– Mir Božiji – napisao je Novak na ćiriličnom pismu uz nacrtano srce na kameri.

foto: Printscreen

A košarkašica Milica Dabović bacila je i jednu božićnu rimu:

- Srećan Božić - Hristo se rodi. Jedan od mojih lepših Božića. Pravac Herceg Novi - napisala je Milica.

foto: Reuters

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.