OVAJ ČOVEK JE OSTAVIO TANJU BOŠKOVIĆ! Rodila mu je DVOJE DECE, a onda je usledio PAKAO: Evo kako izgleda!
Foto: Dado Đilas

OVO NISTE ZNALI

OVAJ ČOVEK JE OSTAVIO TANJU BOŠKOVIĆ! Rodila mu je DVOJE DECE, a onda je usledio PAKAO: Evo kako izgleda!

Glumica je bila povređena

Objavljeno:

Tanja Bošković jedna od najvećih glumačkih imena na prostoru bivše Jugoslavije otvorila je dušu i otkrila detalje raskida koji je ostavio dubok trag.

Tanja Bošković
foto: Printscreen

Tanja Bošković koja je već desetak godina u penziji i skromno živi progovorila je o bivšem parneru reditelju Dejanu Karaklajiću s kojim ima dvoje dece i istakla da je uprkos brojnim nesrećnim ljubavima i dalje uvek nasmejana.

- Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: 'Ne vredi, ti si udata za pozorište- ispričala je Tanja jednom prilikom u emisji "Ekskluziv".

Tanja je tada prokomentarisala i zašto se u javnosti pojavljuje uglavnom u prirodnom izdanju, te da šminku koristi samo za potrebe uloga.

- I dalje idem nenašminkana, baš me briga da li će ko da me slika na sred ulice, baš me briga za sve komentare, nisam član nikakvih mreža niti me to zanima - istakla je Tanja.

1 / 6 Foto: Nemanja Pančić

Tanja Bošković je jednom prilikom priznala i da se jako kaje jer je hodnicima pozorišta vijala i tukla balerine, jer nisu želele da vežbaju onoliko koliko je ona smatrala da bi trebalo.

Glumica je istakla i da ju je sramota zbog mnogih postupaka iz prošlosti, a voditelj jedne emisije je Tanju nedavno doveo na ivicu suza.

- Kajem se za sve što sam povredila ljude i preoštrih sudova koje sam izgovorila. Kajem se, sramota me. Praštajte ljudi, ali buntovnost iz mladosti ne mogu da poreknem. U Boga se uzdam da ću kako vreme bude teklo biti bolja od sebe - rekla je Tanja Bošković u jednoj emisiji.

Dejan Karaklajić
foto: Dragan Kadić

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.