OVAJ MOĆNI MUŠKARAC JE ŠTITIO MAJU GOJKOVIĆ! Krila ga je od svih, ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA! (FOTO)
Foto: Stefan Kojić / Espreso.co.rs

malo ko je znao

OVAJ MOĆNI MUŠKARAC JE ŠTITIO MAJU GOJKOVIĆ! Krila ga je od svih, ISPLIVALA NEVIĐENA FOTKA! (FOTO)

U zvaničnoj biografiji Maje Gojković može se naći podatak da je bila u braku sa slikarom.

Objavljeno:

O bogatom profesionalnom životu Maje Gojković, aktuelne ministarke za kulturu i informisanje u Vladi Srbije, poznato je skoro sve, od momenta kada je diplomirala na Pravnom fakultetu, preko brojnih angažmana koje je imala u sferi političkog rada, do danas. Istovremeno, njen emotivni svet bio je i ostao obavijen velom misterije.

‒ Veliki sam protivnik toga da se o ljubavi priča javno, jer smatram da je takvo eksponiranje holivudski manir. Jedan dan javnost ubeđujete da nekoga volite najviše na svetu, a već narednog da volite nekog drugog. Znam da svetske zvezde to rade smišljeno, ali ja se ipak bavim ozbiljnim poslom i nema potrebe da skrećem pažnju na sebe iznošenjem detalja iz privatnog života ‒ pojasnila je jednom prilikom zbog čega izbegava da govori o intimi.

U zvaničnoj biografiji Maje Gojković može se naći podatak da je bila u braku sa slikarom Igorom Vlaisavljevićem, rodom iz Bačke Topole. On je završio Akademiju likovnih umetnosti u Novom Sadu, gde je i upoznao buduću suprugu.

Dela Igora Vlaisavljevića nalaze se u galerijama i privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu, a Maja Gojković je svojevremeno ispričala da je uz muža razvila ljubav prema umetnosti.

- Mi smo zajedno odrastali i oboje smo voleli Endija Vorhola, tako da smo kasnije, kad smo se razveli, podelili sve knjige i dela na ravne časti - izjavio je Maja svojevremeno za Kurir.

1 / 6 Foto: Printscreen

Bonus video:

05:26

Maja Gojković na otvaranju izložbe „Mihailo Janketić – Pozorišna posveta“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.