NJEGA JE KRILA MILENA RADULOVIĆ! Prošlost joj NE DA MIRA, nije smela da pisne: Evo kako izgleda, JASNO I ZAŠTO!
Foto: Nemanja Nikolić

malo ko je znao

NJEGA JE KRILA MILENA RADULOVIĆ! Prošlost joj NE DA MIRA, nije smela da pisne: Evo kako izgleda, JASNO I ZAŠTO!

Kako se pričalo, rastali su se jer su često bili razdvojeni zbog profesionalnih obaveza.

Objavljeno:

Milena Radulović, koja poslednjih godina uspešno gradi karijeru u Rusiji, već duže je u emotivnoj vezi sa ruskim producentom Sergejom Torčilinom.

Ovdašnjoj javnosti predstavila ga je na premijeri filma "The Superdeep", u kome igra glavnu ulogu.

Milena je prethodno pet godina provela u zagrljaju kolege Radovana Vujovića, sa kojim je neko vreme i živela pod istim krovom. Mnogi su očekivali da će vezu krunisati brakom, a oni su sve iznenadili odlukom da se raziđu.

Kako se pričalo, rastali su se jer su često bili razdvojeni zbog profesionalnih obaveza. Milena je sve više vremena provodila u Rusiji, dok je Radovan u Srbiji išao sa jednog snimanja na drugo, a paralelno je igrao i predstave u pozorištu. Par je i posle rastanka ostao u prijateljskim odnosima, a Radovan Vujović je među prvima pružio Mileni javnu podršku kada je odlučila da progovori o zlostavljanju koje je trpela.

Mihajlo Jovanović
foto: Instagram

Inače, malo je poznat podatak da je prva ljubav lepe glumice njen kolega iz studentskih dana. Mihajlo Jovanović i Milena Radulović upoznali su se na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i zajedno su zakoračili u čarobni svet glume.

Mihajlo je pažnju publike privukao ulogom prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića u telenoveli „Crveni mesec“, a igra i u predstavama pozorišta "Boško Buha" i "Puž". Na pitanje čime bi se bavio da nije postao glumac, priznao je:

- Verovatno bih završio kao fudbaler, jer sam kao klinac trenirao fudbal. Voleo sam da budem golman, da bih mogao da se bacam i padam, mada golman, kao i prestolonaslednik, ima veliku odgovornost - rekao je on.

Milenu smo prošle godine gledali u seriji "Beležnica profesora Miškovića" i hit filmu "Toma", u kojem je igrala treću suprugu Tome Zdravkovića Nadu.

1 / 6 Foto: Youtube

Bonus video:

00:13

Milena Radulović uz pesmu proslavila 27. rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.