KAKO SAM SAMO POGREŠILA! ANABELI SE SRUŠIO CEO SVET: Vodila je dugo rat i na kraju POKLEKLA,priznala SVE do detalja
Anabela Atijas, Foto: Dragana Udovičić

iskrena

KAKO SAM SAMO POGREŠILA! ANABELI SE SRUŠIO CEO SVET: Vodila je dugo rat i na kraju POKLEKLA,priznala SVE do detalja

Anabela Atijas o odnosu sa Markom progovorila prvi put

Objavljeno:

Marko Miljković i Luna Đogani u nedelju su proslavili krštenje i prvi rođendan svoje ćerke Mie. Tim povodom, prvi put je na njihovom porodičnom slavlju prisustvovala i Lunina majka i Mijina baka, Anabela Atijas, koja od završetka rijalitija u kome su svi učestvovali, sa zetom nije imala najbolje odnose.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/anabelci

Anabela Atijas o odnosu sa Markom ovom prilikom prvi put je govorila, otkrivši da su ratne sekire konačno zakopane, a tragedija porodičnog sukoba, koji je mogla imati sa ćerkom, okončana.

- I ja sam se rasplakala, srce mi je puno i mnogo sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Drago mi je što smo sve prevazišli i što smo iznad svega stavili ljubav prema Miji, ovo je najdivniji dan koji mogu da doživim.

- Sve što se desilo u prošlosti i što sam mislila ranije drugačije je. Marko me razuverio i dokazao da nisam bila u pravu. Ogrešila sam se o njega. Kada vidim Lunu koliko je srećna i kako im je lepo meni je srce puno.

Porodica je presrećna što se Mija krstila i sada je zaštićena i od Boga, što je pored ljubavi koju dobija od svih članova porodice najveći blagoslov.

Bonus video:

00:09

Anabela i Andrej Atijas na krštenju Mije Miljković

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.