STOJA JE JEDVA ZAVRŠILA OSNOVNU ŠKOLU! JEDNIM POTEZOM NATERALA UČITELJICU DA SE STIDI SEBE: Začepila usta svima!
Stojanka Novaković Stoja, Foto: Damir Dervišagić

dokazala se

STOJA JE JEDVA ZAVRŠILA OSNOVNU ŠKOLU! JEDNIM POTEZOM NATERALA UČITELJICU DA SE STIDI SEBE: Začepila usta svima!

Pevačica je razjasnila zbog čega nije pohađala školu kao sva druga deca

Objavljeno:

Stojanka Novaković nije uspela da završi osnovnu školu, pa je prekinula, a njena učiteljica za pevačicu nije imala nijednu lepu reč.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen

Međutim, Stoja joj se tada obratila putem društvenih mreža i razjasnila pravu situaciju i zbog čega nije školu pohađala kao ostali đaci.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome!

- Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem: da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek - napisala je Stoja na svom Fejsbuku.

Bonus video:

00:52

STOJA NAPRAVILA ŽURKU U KUHINJI, ZAPEVALA NA SAV GLAS! Pevačica pokazala deo luksuznog doma u Perlezu, pa ZAVRCKALA! VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.