OVA TRAGEDIJA ĆE ZAUVEK OSTATI KAO NAJJEZIVIJA SMRT U SRBIJI: Svi smo je OBOŽAVALI, a njen život je ugašen na ULICI
Foto: Printscreen

VELIKA TUGA

OVA TRAGEDIJA ĆE ZAUVEK OSTATI KAO NAJJEZIVIJA SMRT U SRBIJI: Svi smo je OBOŽAVALI, a njen život je ugašen na ULICI

Rialda Kadrić preminula je kao i njena majka 1991. godine – na ulici

Objavljeno:

Glumica Rialda Kadrić Šebek, najpoznatija po ulozi Marije iz "Žikine dinastije", umrla je iznenada 25. januara 2021. u 57. godini, u Atini, na ulici od srčanog udara.

Rialda Kadrić preminula je kao i njena majka 1991. godine – na ulici.

Tog 16. januara 1991. godine, moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život – ispričala je svojevremeno Rialda u jednoj emisiji.

Rialda se, inače, godinama uspešno bavila psihoterapijom. Po završetku gimnazije upisala studije Svetske književnosti u Beogradu. Kako bi usavršila znanje engleskog jezika 1984. godine je prvi put boravila u Londonu. Put ju je ponovo odveo u englesku prestonicu dve godine kasnije, ali tada je ostala više od 30 godina. U međuvremenu se preorjentisala na psihologiju te postala licencirani psihoterapeut.

1 / 6 Foto: Youtube

Moja uloga je da stupim u kontakt sa klijentom u dijalog, istovremeno prateći dinamiku terapijskog odnosa i kako se nesvesni fenomeni manifestuju u tom kontekstu. Cenim da preduzimanje prvog koraka može biti zbunjujuće.

Zbog toga smatram važnim naglasiti da je najmanje što možete očekivati pristup bez osude, stroga poverljivost i mogućnost razgovora u sigurnom okruženju – navela je u opisu svog načina rada Rialda koja se bavila pretežno psihoanalizom.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.