ISTO KAO I POLITIČARI Da, stvarno jesu: Evo koje fakultete su završile naše starlete! A jedna je stvarno POKIDALA!
Foto: Damir Dervišagić

gde mi živimo?

ISTO KAO I POLITIČARI Da, stvarno jesu: Evo koje fakultete su završile naše starlete! A jedna je stvarno POKIDALA!

Skoro sve naše starlete stekle su diplome, ali jedna je završila teži fakultet i od onog za nuklearnu fiziku!

Objavljeno: 13:25h

Još jedna rijaliti zvezda Atina Ferari u „Parovima“ je pričala da studira kriminalistiku u Zagrebu, ali, nažalost, pojavili su se navodi da je Atina prekinula školovanje posle osmogodišnjeg obrazovanja i da je izmislila čitavu priču.

Atini ovo ne bi bio prvi put da izmišlja kojekakve baljezgarije, pa je moguće da je isfantazirala da je detektiv, ali nema veze, uvek može da kupi diplomu.

foto: Printscreen/Instagram/atina_ferari_markovic

Hrvatska starleta Ava Karabatić se često hvali da joj fakultet veoma dobro ide, i da ima visok prosek ocena, ali jedino ne pominje da studira već osam godina.

Ava koja u Zadru studira italijanski i latinski, nikako da završi fakultet, ali to je ne sprečava da, kao i uvek, briljira u svojim izjavama i tvrdi da je odličan student.

foto: Filip Plavčić

S druge strane, sexy Nataša Šavija završila je fakultet, odnosno diplomirala na Fakultetu za kulturu i medije na Džon Nezbit univerzitetu (nekadašnji Megatrend univerzitet), baš kao i ministar policije Nebojša Stefanović, a fotografiju svoje diplome je postavila na Instagramu.

E evo diploma na uvid… ko nije verovao da imam fakultet… i kao sto rekoh – DIPLOMIRANI KULTUROLOG! – napisala je Šavija.

foto: Printscreen/ Instagram/ Nataša Šavija

Ali ko priznaje pola mu se prašta...

Starleta Nada Đukić Blondi je u jednoj emisiji priznala da je kupila diplomu, a kako je rekla, sve je počelo kada joj je kum rekao da je mnogo pametna jer brzo kuca na telefonu.

- Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama.. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala - rekla je Blondi u emisiji.

Na kraju, ima i onih koji se tek spremaju za nove radne pobede, ali i starleta koje su završile bolje fakultete i od suvih akademika!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.