ISPLIVAO RAZLOG ZBOG KOJEG JE IZNENADA VODITELJKA SLAGALICE ZAMENJENA: Dugo se KRILO, posredi je OZBILJNA TEMA!
Foto: Printscreen/RTS1

ŠOK

ISPLIVAO RAZLOG ZBOG KOJEG JE IZNENADA VODITELJKA SLAGALICE ZAMENJENA: Dugo se KRILO, posredi je OZBILJNA TEMA!

TV „Slagalica” ima svoj ustaljen koncept i moj zadatak je da se uklopim najbolje što umem.

Objavljeno: 20:39h

Kako je voditeljka Kristina Radenković svojevremeno počela da radi na projektu „Stigni me ako znaš”, njeno mesto u kvizu „Slagalica” zauzela je na neko vreme Jelena Simić, koja je, priznaje, imala tremu u prvoj emisiji.

Gledaoci najpopularnijeg kviza u Srbiji „Slagalica” iznenadili su se kada su tada umesto voditeljke Kristine Radenković ugledali novog domaćina. Naime, kako je Kristina zauzeta drugom projektom, na njeno mesto je došla Jelena Simić, novinarka RTS-a. Prve kritike gledalaca ovog kviza bile su pozitivne, a Jelena u razgovoru za „Blic” otkriva kako je došlo do toga da se ona pojavi u jednom od najgledanijih televizijskih formata.

1 / 6 Foto: printscreen

- Ideja je potekla od glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević. Kristina je bila na odsustvu i bilo je potrebno da je neko zameni. Sedele smo u kancelariji, a Olivera je predložila da odem na probu. I tako je sve počelo. TV „Slagalica” je najgledanija televizijska emisija u Srbiji i za mene je to bila čast zbog poverenja koje mi je ukazano, ali i izazov jer je drugačije od onoga što sam do sada radila. U informativnom programu RTS-a provela sam 11 godina. Radila sam kao novinar i autor emisije „Krenimo redom”. Poslednje četiri godine deo sam zabavne redakcije i tu sam stekla dragoceno iskustvo u kreiranju i realizaciji programa - izjavila je Jelena za „Blic”.

Na pitanje smatra li da će biti dostojna zamena koleginici Kristini Radenković, poručuje:

- Kristina je moja draga koleginica koju cenim. Dala mi je korisne savete i podršku. TV „Slagalica” ima svoj ustaljen koncept i moj zadatak je da se uklopim najbolje što umem. Svako od nas ima svoj pečat, ne mogu da ličim ni na jednu voditeljku kviza, niti je to ideja - objašnjavala je ona voditeljka.

Jelena Simić
foto: Instagram

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.