ZORJA PAJIĆ ODBILA MILIJA: Otkrivena AFERA godine!
Foto: Ana Paunković

veliki šok

ZORJA PAJIĆ ODBILA MILIJA: Otkrivena AFERA godine!

Prošlo je nekoliko meseci od njenog učešća na "Pesmi za Evroviziju", a sada, kada su joj se slegli utisci

Objavljeno:

Pevačica Zorja Pajić privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nakon kojeg je njena muzička karijera krenula uzlaznom putanjom.

Prošlo je nekoliko meseci od njenog učešća na "Pesmi za Evroviziju", a sada, kada su joj se slegli utisci, Zorja je pred našim kamera otkrila kakve utiske nosi s pomenutog takmičenja, ali i mišljenje o Konstrakti.

- Utisci su se slegli, što se mene tiče jako sam zadovoljna nastupom. Smatram da smo započeli lepo posao koji želimo da radimo, da to bude ceo paket i vizuelno i muzički ispunjeno. Ponosna sam i zadovoljna svojim plasmanom. Što se Konstrakte tiče, bila sam oduševljena njenom pojavom, njenom pesmom i imala sam potajnu želju da ona pobedi, muž će me sada ubiti (smeh). Mislim da je pokidala, pogotovu u finalu. Osećala sam se kao ponosna Sprkinja, odnosno Balkanka jer je ona nas predstavljala, odnosno čitav Balkan - kaže pevačica.

1 / 5 Foto: Espreso

Na pitanje da li postoji mogućnost da možda snimi neki duet sa Konstraktom, Zorja kaže:

- Iskreno nisam razmišljala o tome jer je nekako drugačije, mislim da bi to bilo super i drugačije. Bila bih srećna kada bi se desila neka pesma u kojoj bi nas dve zasijale. Čule smo se nakon njenog nastupa, drago mi je da joj se to desilo. Ona nije bila spremna da ode u Torino, nije očekivala takav ishod - dodala je ona.

Otkrila nam je i da li je u kontaktu sa Milijem, ali i da joj je poznati producent napravio psmu za ovogodišnju Evroviziju, ali da ga je ona odbila i s mužem pesmu uradila sama.

1 / 4 Foto: Printscreen Zvezde Granda

- Čujem se sa Milijem. Nakon "Pesme za Evroviziju" me je zvao da pita kako se osećam. Nekako je ta vizija za Evroviziju i bila njegova, ali smo imali drugačije viđenje o tome kakva pesma za tu manifestaciju treba da bude. Ne kažem da je pesma koju je Mili komponovao za Evroviziju, samo je to bilo nešto što ja nisam želela. On je meni i mom suprugu čestitao na pesmi i hvala mu na tome - završila je Zorja za medije.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.