SVI U NEVERICI ZBOG MILICE DABOVIĆ! Prošlost ju je RASKRINKALA, ovo je njeno PRAVO LICE: Onesvestiće se kada vidi!
Foto: Instagram

promenila lični opis

SVI U NEVERICI ZBOG MILICE DABOVIĆ! Prošlost ju je RASKRINKALA, ovo je njeno PRAVO LICE: Onesvestiće se kada vidi!

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila.

Objavljeno:

Košarkašica Milica Dabović poprilično je promenila svoj izgled od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti, a sada je isplivala jedna fotografija na kojoj se vidi koliko je velika njena transformacija.

Naime, internetom je počela da kruži fotografija na kojoj Milica ima smeđu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, pa je iz tog razloga mnogi na ‘prvu loptu’ nisu prepoznali.

Ova fotografija izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa dok su jedni hvalili izgled poznate košarkašice, drugi smatraju da je preterala sa estetskim zahvatima.

1 / 7 Foto: Instagram

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije volela na sebi, to je i promenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

„Kao mlada uvek sam se ‘pućila’ na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala“, ispričala je Dabović svojevremeno.

„Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati ‘pločice’ i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe“, ispričala je Dabović.

Bonus video:

02:39

Milica Dabović: Volela bih da se penzionišem sa sestrom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.