SIN KOJEG NEĆE DA PRIZNA UPUTIO OCU MIROSLAVU ILIĆU SRCEPARAJUĆU PORUKU: "E moj tata..."
Devin Antonović i Miroslav Ilić, Foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić

oglasio se

SIN KOJEG NEĆE DA PRIZNA UPUTIO OCU MIROSLAVU ILIĆU SRCEPARAJUĆU PORUKU: "E moj tata..."

Devin Antonović Miroslavu uputio poruku

Objavljeno: 19:51h

Devin Antonović Miroslavu uputio poruku koja će mnogima izmamiti suze...

Borba za dokazivanje očinstva Miroslava Ilića sinu Mirjane Antonović, Devinu, traje godinama, a sada je sud doneo presudu koja govori da Miroslav jeste Devinov otac.

Ipak, i nakon izrečene presude, Miroslav je odluku o očinstvu odbio uz jasan stav da vanbračnog sina nikada neće priznati. Međutim, Devin je mnogo puta isticao da njemu, kao odraslom čoveku i oformljenoj ličnosti otac više ne treba i da je njegova borba zapravo borba za istinu

1 / 4 Foto: Nemanja Pančić

- Ne osećam nikakvu razliku posle završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se čitav ovaj proces. Miroslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Ovo je sve neshvatljivo - kazao je tada Devin i dodao:

- Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac, i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju.

Devin Antonović
foto: Facebook printscreen

U znaku borbe za istinu Devin Antonović oglasio se na "Facebook-u" svoje majke Mirjane, kako bi pozvao sve koji ga u ovoj borbi podržavaju da se u Srbiji promeni zakon o DNK - kako bi njegova pobeda bila potpuna.

Ova poruka indirektno upućena Miroslavu, još jedan je dokaz da je njegov vanbračni sin izrastao u neverovatnog čoveka, borca za ljudska prava, ali i čoveka koji želi da se istina dokaže u potpunosti i ceo svet sazna ko je njegov otac.

Bonus video:

03:38

Aca Lukas i Miroslav Ilić zadruženi za dobru atmosferu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.