OVO JE PRAVA ISTINA O VERICI BRADIĆ! Ostaćete ZAPANJENI, niko nije imao pojma!
Foto: Youtube

malo ko je znao

OVO JE PRAVA ISTINA O VERICI BRADIĆ! Ostaćete ZAPANJENI, niko nije imao pojma!

Inače, Verica Bradić je srpska TV voditeljka i novinarka.

Objavljeno:

Otkako je sa emitovanjem krenula emisija "Hit -tvit" na TV Pinku, privatni život voditeljke Verice Bradić svrstao se među najpretraživanije pojmove na Googlu.

Normalno je da javnost zanima kakva je crvenokosa voditeljka van kamera, u kuhinji recimo, za šporetom ili u ophođenju sa suprugom i decom, nažalost od nje to još uvek nismo imali prilike da vidimo. Verica je karijeru dugu dve decenije gradila bez skandala, a pominjane porodice u intervjuima uvek je vešto preskakala. Tek pokoja reč umela je da joj se povremeno omakne a svoju zatvorenost u tom pogledu pravdala je objašnjenjem.

‒ Suprug je zajedno sa decom moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno zbog toga i držim dalje od medija. Zajedno smo više od dvadeset godina. Želim da porodicu zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam.

Inače, Verica Bradić je srpska TV voditeljka i novinarka. Rođena je 1969. godine u Beogradu. Živi i radi u rodnom gradu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Pink

Kaže da je najviše naučila od Aleksandra Tijanića. Verica svojim uzorima smatra Dragana Babića, Gorana Milića, Aleksandra Tijanića, Mirjanu Bobić Mojsilović, Bogdana Tirnanića, Vladimira Jelenkovića i druge novinare.

Verica je u javnosti ostala zapažena svojom harizmom i pozitivnom energijom, ali i lapsusima kojih je bilo dosta posebno tokom emisija koje su se emitovale uživo.

Upravo lapsusi su joj „pomogli“ da pridobije srca gledalaca širom Srbije.

Verica Bradić
foto: Youtube

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.