CECA HTELA JUGOSLAVIJU DA PREDSTAVLJA NA SANREMU: Evo šta zašto je odustala od SVETSKE SLAVE!
Ceca Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić

objasnila

CECA HTELA JUGOSLAVIJU DA PREDSTAVLJA NA SANREMU: Evo šta zašto je odustala od SVETSKE SLAVE!

Nema sumnje da bi bilo interesantno videti kako bi se Ceca snašla na sceni čuvenog festivala.

Objavljeno:

Ceca Ražnatović godinama važi za jednu od najvećih estradnih zvezdi na ovim prostorima. Iako su joj mnogi predviđali i uspešnu inostranu karijeru, nju to nikad nije previše interesovalo.

Tako se krajem devedesetih pojavila ideja da se sprema Cecin proboj na italijansko tržište, a pevačica je u jednom intervjuu početkom dvehiljaditih otkrila da je trebalo da se pojavi i na čuvenom italijanskom festivalu u Sanremu.

- Postojala je ideja da se pojavim u Sanremu kao predstavnik Jugoslavije. Ali, u međuvremenu su došla deca, pa sam napravila pauzu u karijeri. Ipak, nisam se odrekla ideje da pokušam sa probojem u Evropu. Ali kad dođu bolja vremena. Jer za tako nešto treba spremiti materijal na engleskom jeziku, treba uložiti dosta novca i treba se maksimalno posvetiti tom delu karijere - ispričala je Ceca svojevremeno za domaće medije.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nema sumnje da bi bilo interesantno videti kako bi se Ceca snašla na sceni čuvenog festivala, ali s obzirom na to da nas je ona do sada mnogo puta iznenadila neočekivanim potezima u karijeri, ne bi trebalo ni da nas začudi ako bi se jednog dana odlučila na ovaj korak, koji bi oduševio sve ljubitelje njene muzike.

Bonus video:

00:06

SVAŠTA MI RADI ISPOD STOLA: CECA RAŽNATOVIĆ OTKRILA KAKO SE PONAŠA MARIJA ŠERIFOVIĆ U ZVEZDAMA GRANDA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.