TOP 10 NG HALJINA: Od Lare Kroft do Dite Fon Tiz! Srpske zvezde blistale za najluđu noć, ali jedna bila za 2 dužine ispred svih! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

vile, princeze i...

TOP 10 NG HALJINA: Od Lare Kroft do Dite Fon Tiz! Srpske zvezde blistale za najluđu noć, ali jedna bila za 2 dužine ispred svih! (FOTO)

Sve su bile i više nego seksi, a kao da su se dogovorile, lepotice sa naše estrade su i nosile samo dve nijanse - crnu i belu!
Objavljeno: 21:41h

1. Ana Nikolić

Pevačica je rešila da bude drugačija, pa je odabrala nesvakidašnju kombinaciju koja je providna i provokativna.

Svojim stajlingom podsetila nas je na malo buckastu Ditu Von Tiz, kraljicu burleske, ali nažalost ni maska ni duboke čizme nisu uspele da sakriju Anin višak kilograma. Ipak, izgleda kao da nju to ni najmanje ne zanima, dokle god Rasta voli da ljulja, sve je pod kontrolom!

foto: Dragan Kadić

2. Seka Aleksić

Svojim nastupom Seka je uveličala doček Nove godine prisutnima na Kopaoniku u jednom hotelu, gde se pojavila u pantalonama, ali i nepogrešivoj maloj crnoj haljini.

foto: Damir Dervišagić

3. Dara Bubamara

Crvena i bela boja su popularne u toku praznika, pa nije ni čudo što se pevačica odlučila baš za jednu od njih u kojoj podseća na snežnu kraljicu.

Ipak, nismo imali priliku da vidimo ovako "prsatu" snežnu kraljicu. Da je ovakva bila u dečijim knjigama, možda bi deca više čitala...

foto: Aleksandar Jovanović Cile
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.