POTVRĐENO! NIKOLINA PIŠEK U LOŠEM STANJU, SITUACIJA NIKADA GORA!
Foto: Nenad Kostić

šok

POTVRĐENO! NIKOLINA PIŠEK U LOŠEM STANJU, SITUACIJA NIKADA GORA!

Nikolina je posle sahrane od prijatelja tražila da fotografiše cveće i vence njenim telefonom.

Objavljeno:

Voditeljka Nikolina Pišek i dalje ne može da dođe sebi, nakon što je prošlog meseca izgubila supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je umro u 44. godini.

Iako je zbog svojih ćerki, koje su joj trenutno jedina uteha, pokušala da nekako prebrodi tragičan gubitak, Nikolinu Pišek je sad sve stiglo, te je non-stop neutešna.

Nikolina je posle sahrane od prijatelja tražila da fotografiše cveće i vence njenim telefonom, kako bi imala te fotografije, a sad su isplivali novi detalji.

- Iako su joj prijatelji savetovali da te slike obriše, jer joj se zbog toga stanje pogoršava, ona za to ne želi da čuje. Jako se povukla u sebe, baš nas sve zabrinjava - navodi dobro obavešten izvor.

- Uskoro će i 40 dana, valjda će se nakon toga vratiti u normalu. Mora, ako ništa drugo, a onda bar zbog dece, koja su jako vezana za majku - dodaje izvor "Kurira".

- Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi uopšte time da se bavi. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja - govorio je izvor za pomenut medij.

Nikolinin suprug Vidoje preminuo je usled zapaljenja srčanog mišića, najverovatnije virusnog porekla, kao i da je bio u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom lekova iz grupe sedativa, što su pokazali rezultati obdukcije Instituta za sudsku medicinu.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Bonus video:

00:11

Ovo je zgrada gde je preminuo Vidoje Ristović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.