VESNA JE KARIJERU POČELA KAO MODEL U SPOTU ZA NJEGOVU PESMU: Svi su ludeli za njom, OVAKVU BOMBU JUGA NIJE UPAMTILA
Foto: Dragan Kadić

niste znali!

VESNA JE KARIJERU POČELA KAO MODEL U SPOTU ZA NJEGOVU PESMU: Svi su ludeli za njom, OVAKVU BOMBU JUGA NIJE UPAMTILA

Imala je razne eksperimente od filmova pa sve do glavnih uloga u spotovima svojih kolega.

Objavljeno: 21:25h

Folk legenda Vesna Zmijanac u svojoj četrdeset i pet godina dugoj karijeri imala je razne eksperimente od filmova pa sve do glavnih uloga u spotovima svojih kolega.

Naime, Zmijančeva je 1988. bila mega popularna i imala je ploču na kojoj su bili hitovi poput ”Leto 88”, ”Eh da je istina”, ”Oluja’ i mnogi drugi.

Nju je u to vreme kolega Radoslav Rodić Roki zamolio da bude model u spotu za pesmu ”Žena” kako bi pesma privukla pažnju slušalaca. Vesna je čula numeru i bila je oduševljena kako zvuči. Ona je odmah pristala da bude deo Rokijevog spota.

Oni su ekranizovali pesmu u studiju RTS-a te, sada već davne 1988. Vesna u spotu ima za to vreme modernu fizuru i prelepo je našminkana.

U spotu Zmijančeva se nalazi u Rokijevom zagrljaju, dok plešu po studiju.

Iako je ovaj spot jedno vreme bio u zapećku jer ga nije bilo na TV ekranima, mlada publika je ga je ponovo oživela, a samim tim i podsetila na Vesnin ulogu.

1 / 8 Foto: printscreen

Vesna Zmijanac je jedna od zasigurno najuspešnijih pevačica narodne i folk muzike sa naših prostora, koja traje već decenijama na estradi, te ima nebrojeno mnogo hitova, a koja je kako sada kako sama kaže u "mirnim penzionerskim danima", te uživa kao baka unuke Ree, koju je njena ćerka Nikolija dobila sa rep muzičarem Reljom Popovićem.

Pevačica je rođena u Crnoj Gori, u Nikšiću, 4. januara 1957. godine, što znači da ima 65 godina.

Iz braka sa bivšim mužem Vladom Jovanovićem, svojevremeno šefom marketinga PGP RTS-a, 1989. godine dobila je ćerku Nikoliju. Pojavljivala se u rijalitijijima Survivor Srbija 2010. godine i Farma 2015. gde je diskvalifikovana zbog toga što je prešla kapiju.

Vesna Zmijanac je u svojoj karijeri snimila šest singlova od kojih je četiri snimila na početku karijere, odnosno 1979, a dva 1981. godine.

Inače, Vesna Zmijanac se nedavno prisetila svojih početaka i druženja sa muzičkim legendama Sinanom Sakićem i Šabanom Šaulićem. Kako je istakla, ona je od njih mnogo naučila kako o pevanju, tako i o životu.

Pevačica je rekla da nema osećaj kao da njih dvojice više nema, a otkrila je i da ima fotografiju sa njima koja joj je draga uspomena.

- Osećam kao da je Šaban još tu, kao da nemam odnos da on više nije tu... Jedino na aerodromima ga nema, jer smo se uvek sretali, pa menjamo mesta da sedimo zajedno. - rekla je ona.

Bonus video:

00:48

Vesna Zmijanac napravila haos na svadbi odbojkaša

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.