NEĆETE VEROVATI KO JE SRPSKOJ MAJCI ODUZEO NEVINOST, BIO JE OŽENJEN: Mučki je PATILA ZA NJIM, umešao se i Arkan!
Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

malo ko zna

NEĆETE VEROVATI KO JE SRPSKOJ MAJCI ODUZEO NEVINOST, BIO JE OŽENJEN: Mučki je PATILA ZA NJIM, umešao se i Arkan!

A njeno poznanstvo sa Arkanom je došlo u vreme kada je Ceca lečila ljubavne jade koje joj je naneo on.

Objavljeno: 18:51h

Kada su se 19. februara 1995. godine Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan venčali, ona je imala 22 godine, a on 21 godinu više.

Mada su mnogi upućeni u turbulentnu vezu koju je ovaj bračni par imao, koja se završila tragičnim ubistvom Arkana 2000. godine, mali broj njih je upoznat sa Cecinim ljubavnim životom pre udaje.

Jedan od razloga zašto je to tako jeste i što se pevačica uvek trudila da svoju intimu zadrži za sebe. Međutim, postojale su spekulacije za njene pređašnje momke, a kada je u medija procurila fotografija na kojoj su ona i Hajrudin - Haro Samardžić, ponovo su podgrejane glasine da je imala vezu sa njim, kada je imala nepunih 18 godina.

Samardžić, koji je bio oženjen tada, i njegova braća su posedovali lanac klubova u zemljama zapadne Evrope, a njihova ljubav je okončana posle godinu i po dana veze.

- To je trajalo godinu i po dana. On i njegova braća držali su lanac diskoteka u inostranstvu. Imala sam sedamnaest i po godina i baš sam se zaljubila. Bili smo zajedno sve dok nam je bilo lepo i dok je imalo smisla. Pošto nismo imali planove za nešto ozbiljno, rastali smo se. Svako je krenuo svojim putem i nikad se više nismo ni videli ni čuli - rekla je pevačica za medije jednom prilikom.

A njeno poznanstvo sa Arkanom je došlo u vreme kada je Ceca lečila ljubavne jade koje joj je naneo Hajrudin Haro Samardžić.

Bonus video:

03:44

DOBAR DAN, JA SAM ŽELJKO RAŽNATOVIĆ! Ovako je Arkan uterivao STRAH U KOSTI i postao ŠEF FUDBALSKE MAFIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.