RIZIČNA DRAMA U DOMU VLADE GEORGIEVA?! Proslava rođendana se pretvorila u RASKRINKAVANJE, velika KRIZA U BRAKU?
Foto: Dragan Kadić

šok

RIZIČNA DRAMA U DOMU VLADE GEORGIEVA?! Proslava rođendana se pretvorila u RASKRINKAVANJE, velika KRIZA U BRAKU?

Svi su želeli da znanju zašto se Milica nije našla na istom.

Objavljeno: 12:56h

Milica Samardžija nevenčana supruga Vlada Georgieva, jedina je kojoj je pošlo za rukom da pevača smiri.

Iako joj zgodni Crnogorac nikada pred Bogom i matičarem nije rekao sudbonosno da, sa njim je uspela da izgradi porodicu, koju je dodatno čvršćom učinio dolazak ćerki Sofije i Elene.

Nevenčani par tokom godina stvorio je zajedničke rituale, izgradio kulu poverenja i poštovanja, a sve zbog toga što ništa ne gura pod tepih, već direktno o svemu razgovara, što je pevač potvrdio za jedan nedeljnik.

1 / 6 Foto: Printskrin/Fejsbuk/Milica Samardžija

- Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih. Ja sam, međutim, gazda u kući, ali ne zato što želim da budem, neko tako treba i mora - kazao je ranije Vlado, koji je nedavno obeležio 46. rođendan i po svoj prilici sam, te se mnogi pitaju da li je ova njegova poslednja rečenica u kojoj tvrdi je u odnosu na suprugu značajniji član porodice, uticala na taj ishod.

Naime, muzičar je sa pratiocima na "Instagramu" podelio fotografiju rođendana, ali na njoj se ništa drugo nije video osim torta sa rednim brojem 46, i deo njegovog stana u pozadini, što je zaintrigiralo fanove i publiku kantautora.

Svi su želeli da znanju zašto se Milica nije našla na istoj i da li je to prvi znak krize u domu Georgiev-Samardžija u kojoj, navodno Vlado ima glavnu reč.

Vlado Georgiev
foto: Facebook/Ana Eric

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.