NAJPOZNATIJA SRPSKA TIKTOKERKA VAN SEBE! Ne može da veruje šta joj se desilo, KAKAV ŠOK!
Foto: Printscreen Instagram/saratkd7

OGLASILA SE

NAJPOZNATIJA SRPSKA TIKTOKERKA VAN SEBE! Ne može da veruje šta joj se desilo, KAKAV ŠOK!

- Videćemo šta možemo da uradimo - dodala je Damnjanovićeva.

Objavljeno: 13:25h

Influenserki Sari Damnjanović, poznatijoj kao Sara TKD, obrisan je TikTok nalog.

Saru je bila najpraćenija srpska influenserka na pomenutoj mreži, a pratilo ju je skoro 2 miliona korisnika.

Damnjanovićeva je na svom Instagram profilu sa fanovima podelila da joj je TikTok obrisan i zahvalila im se na dosadašnjoj podršci i poručila da će pokušati da vrati svoj nalog.

1 / 4 Foto: Instagram

- Obrisan mi je nalog na TikToku. Hvala svima što ste bili uz mene i što ste me digli na prvo mesto, ubrzo nakon toga moj profil je ugašen - napisala je Sara.

- Videćemo šta možemo da uradimo - dodala je Damnjanovićeva.

Podsetimo, Sara je nedavno doživela neprijatnost jer joj je ukraden identitet. Naime, iza veritifikovane Fejsbuk stranice pod njenim imenom - Sara Damnjanović, koja ima više od 350 hljada pratilaca, ne stoji ona, pa je ceo slučaj prijavila Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

- Nikog ne optužujem, već isključivo iznosim činjenice koje su proverene od strane policije i za koje imamo dokaze. Naime, iza Fejsbuk stranice pod mojim imenom i prezimenom - Sara Damnjanović, ne stojim ja. Kao što vidite, stranica broji preko 350 hiljada pratilaca, stranica je izuzetno jaka i u proseku objave dostižu od 10-20k+ hiljada lajkova i na sve to ista ta stranica je verifikovana od strane Fejsbuka, što znači da je ta osoba morala da poseduje moj lični dokument kako bi dobila verifikaciju - rekla je ranije Sara.

- Ukraden je moj lični identitet, mojim imenom i prezimenom se manipuliše. Osoba koja stoji iza stranice je neretko znala javno da iznosi stavove koji se tiču politike, vere, rijaliti programa i ostalih tema, o kojima ja nikad ne govorim javno, niti iznosim svoje mišljenje. Zamolila sam nekog da kontaktira lažnu stranicu i kaže kako određena firma želi saradnju sa mnom. On bi istog momenta pristao, formirao cenu i dao svoj tekući račun - ispričala je influenserka tada.

- Račun je kasnije proveren i potvređeno je od strane policije da pripada majci jedne zadrugarke. Kasnije saznajemo da iza profila stoji nekoliko lica koja sarađuju na relaciji Bosna - Srbija. Ono što bih još dodala je to da kad smo otvorili firmu koja se bavi Kripto valutama, osoba koja stoji iza te stranice je iskoristila priliku i na ime naše firme "TKD Investing", stavila prethodno pomenuti tekući račun - navela je influenserka.

Sara Damnjanović
foto: Printscreen Instagram/saratkd7

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.