NIKOLA ĐURIČKO UMALO POGINUO! "Pojavio se KRVAV! Tresao sam se od straha"
Nikola Đuričko, Foto: Printscreen/youtube/BalkanVIBES

užas

NIKOLA ĐURIČKO UMALO POGINUO! "Pojavio se KRVAV! Tresao sam se od straha"

Otkriveno šta se desilo na snimanju

Objavljeno:

Popularni srpski glumac Nikola Đuričko kog trenutno gledamo u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji "Stranger Things" jedva je izbegao smrt tokom snimanja jednog filma.

Nikola Đuričko oduševio je svet ulogom Jurija, ruskog krijumčara i prevrtljivca za kog fanovi kažu da mu "fali daska u glavi" u četvrtoj sezoni serije "Stranger Things".

Domaćoj publici Đuričko je najpoznatiji po ulozi u legendarnom filmu "Lajanje na zvezde", što mu je ujedno bila i prva filmska uloga. Direktor fotografije pomenutog filma Veselko Krčmar otkrio je jednom prilikom šta se dešavalo na snimanju i kako je Đuričko izbegao smrt u poslednjem trenutku.

Kao mlad glumac, željan dokazivanja, Đuričko je tada u želji da što verodostojnije odglumi scenu na pruzi, krenuo kasnije u odnosu na znak koji mu je signaliziran. Glumac je čekao da mu se lokomotiva približi, pa tek onda krenuo da trči, a potom se okliznuo i pao!

"Onda se okliznuo i pao. U trenutku sam se uplašio da će ga stvarno voz pregaziti. Bacio sam kameru, krenuo ka njemu, ali srećom, neko u blizini ga je već podigao. Kad je voz prošao, Nikola se pojavio sav krvav. Naravno, prekinuli smo snimanje, tresao sam se od straha", ispričao je svojevremeno Krčmar.

Nikola Đuričko se srećom izvukao iz neprijatne scene, a godinama kasnije nizao je sve bolje uloge u domaćim filmovima. Sada osvaja Holivud!

Tako je pored uloge u seriji "Stranger Things", dobio ulogu i u seriji "For all mankind", čije se emitovanje očekuje tokom ove godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.