POZVALI SEDMU SILU NA SVADBU, PA IH ISTERALI: Kaća i Gobelja se sada SRAMNO PRAVDAJU, prava SKANDALČINA!
Foto: Emilija Jovanović

da li JE REALNO?

POZVALI SEDMU SILU NA SVADBU, PA IH ISTERALI: Kaća i Gobelja se sada SRAMNO PRAVDAJU, prava SKANDALČINA!

Malo ko će poverovati u ovo!

Objavljeno:

Katarina Grujić i Marko Gobeljić zavetovali su se juče pred Bogom na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, nakon čega se desio skandal, kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji.

Naime, Grujićka je nakon crkvenog venčanja rekla da će izjavu dati ispred hotela, a ne ispred Hrama i da ne vidi razlog zbog čega je to problem. Ovakav stav iznenadio je sve, naročito pripadnike sedme sile, s obzirom na to da su u ime porodica Grujić i Gobeljić, bili pozvani da isprate venčanje i da im je obećana izjava.

Takođe, kada su novinari nešto kasnije došli ispred hotela u kojem se održava svadbeno veselje, obezbeđenje mladenaca ih je oteralo, uz obrazloženje da je to bio pevačicin zahtev.

Marko Gobeljić u jednom trenutku pojavio se ispred hotela i pozdravio novinare, ali i najavio da će veselje trajati do kasnih jutarnjih časova, međutim, on tada nije komentarisao ponašenje svoje supruge.

1 / 11 Foto: Emilija Jovanović

Nakon incidenta na svadbi, Katarina Grujić i Marko Gobeljić, obratili su se javnosti i pokušali da objasne svoj postupak.

- Dragi predstavnici sedme sile, usled euforije saznajemo da je došlo do nesporazuma. Mi smo po protokolu u dolasku u hotel otišli na slikanje, nakon čega smo planirali da damo izjave i ispoziramo vašim fotoreporterima. Kada smo izašli da to učinimo, saznajemo da je došlo do nesporazuma. Žao nam je što je tako ispalo i to kada je jedan od najlepših dana u našim životima. Saljemo vam fotografije i snimak prvog plesa - stoji u saopštenju koje su potpisali Katarina Grujić i Marko Gobeljić.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.