RONALDINJO SPASIO SPRSKOG RIJALITI POBEDIKA OD ZATVORA I JEZIVIH BATINA: "Da njega nije bilo bio bih MRTAV"
Davor Darmanović, Foto: AP

šok

RONALDINJO SPASIO SPRSKOG RIJALITI POBEDIKA OD ZATVORA I JEZIVIH BATINA: "Da njega nije bilo bio bih MRTAV"

Davor Darmanović pobednik rijalitija Bar našao se u centru skandala pre par godina, a sada je skroz otvoreno govorio o tome samo za naš portal

Objavljeno:
Lazar Stanušić

Pobednik našeg rijalitija otvorio je dušu za Espreso portal i priznao da ga je ozbiljne tuče spasio ni manje ni više nego Ronaldinjo.

Davor Darmanović pobednik rijalitija Bar našao se u centru skandala pre par godina, a sada je skroz otvoreno govorio o tome samo za naš portal.

"Sve se desilo pre dosta godina dok sam još bio klinac. Često se dešavalo da budem deo raznih sukoba, te sam tako jednog dana sa svojom "ekipicom" organizovao uličnu tuču" - priznaje Davor, pa nastavlja:

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

"Dok smo se pripremali za okršaj setio sam se da te noći igra Ronaldinjo i u poslednjem minutu odlučio da ostanem kod kuće kako bih gledao utakmicu" - dodaje pa zaključuje:

1 / 5 Foto: Youtube/Univision

"Nisam ni slutio da će baš Ronaldinjo i ta utakmica da mi spasu život. Saznao sam da se tokom tog okršaja desio ozbiljan haos, bilo je i teško ranjenih, a kao epilog došla je policija i pohapsila gotovo sve aktere. Da nije bilo utakmice i Ronaldinja bio bih mrtav ili možda uhapšen" - bio je jasan Darmanović koji se sada te priče seća sa osmehom, ali priznaje da mu tada nije bilo uopšte prijatno.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.