CEO BALKAN JE BIO U SUZAMA KADA JE POGINUO POBEDNIK "FARME": Njegova PARTNERKA je tada čekala ČETVRTO DETE!
Saša Vujnović, Foto: Print Screen Youtube

potresno

CEO BALKAN JE BIO U SUZAMA KADA JE POGINUO POBEDNIK "FARME": Njegova PARTNERKA je tada čekala ČETVRTO DETE!

Tada je tešku vest potvrdila njegova partnerka

Objavljeno:

“Farma 6” u Hrvatskoj koja se emitovala 2018.godine bila je kobna po neke bivše učesnike. Prvo je poginula Edita Ptičar nakon izlaska, a onda i njen blizak prijatelj Saša Vujnović je tragično nastradao kad je pao na gradilištu.

Saša Vujnović, pobednik šeste sezone hrvatske “Farme” preminuo je 2020. godine na gradilištu u Rijeci, a tada je to u suzama potvrdila njegova partnerka Ivana Povž.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

– Javili su mi njegovi roditelji. U šoku sam, moram biti jaka, zbog dece i zbog njega – jecajući je govorila Ivana koja je tada čekala četvrto dete za 24sata.hr.

Pre ulaska u rijaliti Saša je sebe opisao kao osobu koja obožava izrađivati kućice od drveta i uređuje cvećnjake. Na “Farmu” se prijavio jer je bio željan novog iskustva te se radovao upoznavanju ljudi različitih karaktera.

Tokom rijalitija sprijateljio se s Editom Ptičar koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 2018. godine, a za nju je imao samo reči hvale. Saša je u finalnom dvoboju pobedio Juricu Belamarića i postao pobednik šeste sezone “Farma”.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.