ŠTA SE DESILO SA TONIJEM CETINJSKIM?! Pevač više NE LIČI NA SEBE, fanovi zabrinuti! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

zaintrigirao

ŠTA SE DESILO SA TONIJEM CETINJSKIM?! Pevač više NE LIČI NA SEBE, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Toni je u decembru prošle godine otkrio da se podvrgao jednoj intervenciji.

Objavljeno:

Popularni pevač Toni Cetinski u utorak, 31. maja, proslavio je 53. rođendan i tom prilikom pokazao je kako izgleda nakon transplantacije kose.

Toni je za rođendan snimao pesmu u studiju u Zagrebu, a saradnici su ga izenenadili tortom i svećicama sa brojem "53". Tu se slavlje nije završilo, već je pevač kasnije rođendan slavio sa suprugom Dubravkom u restoranu.

Toni Cetinski
foto: Nebojša Mandić

Pevač je na društvenim mrežama objavio kadrove iz studija, ali i iz izlaska sa suprugom, i tom prilikom pokazao svoj novi izgled, nakon intervencije.

Na objavljenim kadrovima jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na temenu i sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

Toni je u decembru prošle godine otkrio da se podvrgao transplantaciji kose kako bi rešio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

- Već dugo sam imao želju da odem na transplataciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica Lepe Naše jer je doktorica i stručnjak za kosu - Ana Maletić, u tom području uverljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima! - napisao je Toni ranije na Instagramu.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

08:26

IMA JEDNA PESMA U KARIJERI KOJA ME JE IZNENADILA Toni Cetinski progovorio o tajni svoje karijere

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.