"PRVI JUN MI JE SREĆAN DAN"! Bivša žena Svetozara Cvetkovića objavila snimak: JELENA ĐOKIĆ SA TRUDNIČKIM STOMAKOM!
Foto: Damir Dervišagić

ČESTITAMO!

"PRVI JUN MI JE SREĆAN DAN"! Bivša žena Svetozara Cvetkovića objavila snimak: JELENA ĐOKIĆ SA TRUDNIČKIM STOMAKOM!

Jelena Đokić pokazala trudnički stomak i raznežila brojne pratioce

Objavljeno: 12:20h

Tri meseca od razvoda, glumački pra Svetozar Cvetković i Jelena Đokić posvećeni su poslu i svojoj deci. A danas je za njih dvoje veoma poseban dan, naime, njihova ćerkica proslavlja rođendan.

Jelena Đokić
foto: © ATA Images

Ovom prilikom je Jelena Đokić pokazala trudnički stomak i u dirljivom videu opisala kako je to izgledala priča o Klarinom rođenju, rekavši da se tada u njen život uselilo Sunce.

- Tog 1. juna mesec je bio najveći i najlepši, a rodilo se moje Sunce - napisala je glumica uz niz emotivnih uspomena sa ćerkom Klarom, koja je danas već odrasla devojka i koja neverovatno liči na svoga oca.

Nakon što se razvela od kolege Svetozara Cvetkovića, glumica Jelena Đokić kao da je procvetala. Promenila se, singl status joj, čini se prija, pa su mnogi iznenađeni njenim gestom i objavom na instagramu gde je postavila video-snimak u kojem je tako zgodnu nikad niste videli.

Naime, Jelena je otputovala iz Beograda u Rijeku i lepo i toplo vreme iskoristila čak i da se okupa u moru. Na instagramu je postavila kratak video-snimak u kojem se vidi kako zgodna, u jednodelnom kupaćem kostimu izlazi iz mora, a sve je praćeno pobedničkom temom iz filma “Roki”.

Sem što time jasno potvrđuje da se oseća pobednički i da joj period posle razvoda braka prija, Jelena je pokazala da izgleda zgodno. Mnoge je iznenadila ovakvim snimkom jer je ranije najčešće bila “zakopčana do grla”.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.