ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O ISAKU: "Mi smo dva različita sveta!"
Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović, Foto: Printscreen

iskrena

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O ISAKU: "Mi smo dva različita sveta!"

To je sve spontano išlo, nisam nikad očekivala da će nešto da bude među nama jer smo dva različita sveta. Ljubav ne bira... Dobro je za sad, tako je kako je - rekla je ona u emisiji "Premijera"

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović su uplovili u romantićnu vezu koju su neko uspešno vreme krili od javnosti, međutim to nije potrajalo.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic

Od kada su potvrdili da između njih postoji nešto više od prijateljstva oni ne prestaju da budu u žiži javnosti.

S obzirom na to da su mnogo truda uložili da bi održali vezu u tajnosti, Aleksandra je otrila kako je odreagovala kada se taj trud na kraju ipak nije isplatio i paparaci otkrili njihovu ljubav.

- Poludela sam! Nisam mogla da verujem, bila sam šokirana. Nisam ni primetila da nas iko prati... Mislila sam da to neće odmah da se sazna, ali kad se već saznalo, Bože moj, šta da radim - zaključila je pevačica.

1 / 9 Foto: RTV Pink printscreen

Popularna pevačica je takođe otkrila kako su se njih dvoje zaljubili.

- To je sve spontano išlo, nisam nikad očekivala da će nešto da bude među nama jer smo dva različita sveta. Ljubav ne bira... Dobro je za sad, tako je kako je - rekla je ona u emisiji "Premijera".

Na pitanje da li posao trpi zbog ljubavi, Aleksandra je odgovorila:

- Normalno radimo, posao ne može da čeka. Ali koristimo svaku priliku i slobodan trenutak da budemo zajedno - priznaje Aleksandra.

Isak Šabanović
foto: Ana Paunković

Podsetimo, nakon što su Isak i Aleksandra ušli u ljubavni odnos, oni su radili sve što su mogli da sakriju to od oka javnosti. Bili su primorani da idu na kafu u prisustvu više ljudi, čak i da sede jedan preko puta drugog, da ne bi izazvali nikakve sumnje. Mislili su da je to najbolje za njih i da tako mogu izgraditi najzdraviji odnos. Međutim njihova veza je najpre otkrivena kada su ih snimili paparaci.

Bonus video:

01:35

Mladenovićka iskreno o ishrani i odmoru koga kako kaže NEĆE VIDETI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.