SKINULA SE ŽENA OD SULTANA! GRUDI U KRUPNOM PLANU: Seva na sve strane, PREZNOJIĆETE SE! (FOTO 18+)
Tijana Milentijević, Foto: Instagram/tijanamilentijevic.official

seksi

SKINULA SE ŽENA OD SULTANA! GRUDI U KRUPNOM PLANU: Seva na sve strane, PREZNOJIĆETE SE! (FOTO 18+)

Podelila je nekoliko fotografija iz teretane na kojima je istakla svoje obline

Objavljeno: 15:23h

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao "žena od sultana" objavila je fotografiju zbog koje su se mnogi pripadnici jače pola preznojili.

Tijana i tek kako vodi računa i o svom fizičkom izgledu i vitkom telu za koje su zaslužni i treninzi, što je i dokazala svojom objavom.

Tijana Milentijević
foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Ona je podelila nekoliko fotografija iz teretane na kojima je istakla svoje obline i istakla kako je njeno vreme utrošeno na fitnes izuzetno iscrpljujuće.

Objava na kojoj je fotografisala svoj ravan stomak privukla je veliku pažnju, što zbog pirsinga, što zbog njenih bujnih grudi.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Podsetimo, pevačica se sa 15 godina pojavila u "Zvezdama Granda" i ostvarila svoje muzičke snove i danas je jedna od najtraženijih, ali i najatraktivnijih pevačica na našoj etsradi.

Podsećanja radi, Tijana Milentijević krila je svoju vezu sa Mišom Koljenovićem, koji je inače bubnjar, kojeg je u svojevremeno prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje.

- Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posećuje. Međutim, pre dve večeri navodno je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Bio je navodno ljubomoran zbog njenog poslovnog puta - prenosi "Alo!".

Takođe, Milentijevićeva je, nakon što se saznalo kakvo je nasilje pretrpela, istakla da joj je izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

Tijana Milentijević
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.