JOVANI JEREMIĆ SE JAVIO PUTIN?! Skrivene informacije koje niko nije smeo da zna, PRIZNALA DA IH IMA VIŠE!
Foto: Espreso

ISKRENA

JOVANI JEREMIĆ SE JAVIO PUTIN?! Skrivene informacije koje niko nije smeo da zna, PRIZNALA DA IH IMA VIŠE!

Otkrila je šta treba da se desi da bi nekog muškarca povela sa sobom na neki događaj.

Objavljeno:

Voditejka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, progovorila je o svom ljubavnom životu, ali i o drugim aktuelnostima iz svog privatnog i poslovnog života.

Jovana je na rođendanskoj žurki Informera, a na pitanje da li joj se javio Putin, voditeljka je sve zaintrigirala.

1 / 6 Foto: Youtube printscreen

- Ne još (smeh). Možda se i jeste javio - rekla je voditeljka i otkrila šta treba da se desi da bi nekog muškarca povela sa sobom na neki događaj.

- Da bude moj pratner životni. Vi nikada mene nećete videti sa muškarcem u javnosti, dok ne bude izabranik moga srca. Imaću momke ili momka, ali dok stvarno ne vidim ko je taj koji meni odgovara - rekla je voditeljka i otkrila da li bi primila prsten, ako bi je neko zaprosio u programu uživo.

- Vratila bih prsten, pa ne udajem se ja za svakog. Samo za onog pravog i onog kom zadrhti srce i koji ima sve one kvalitete, koje mora da ima, da bi bio sa Jovanom Jeremić. Ja kažem i momcima koji me startuju, da moraju da budu svesni da se zabavljaju sa jednom regionalnom televizijskom zvezdom i da to zahteva ulaganje u svakom smislu - rekla je ona.

Voditeljka je otkrila koji savet od roditelja pamti i dan danas.

- Majčin savet: "Nikad nemoj da budeš tuđa sreća", to me je spasilo. Nikad nikome nisam bila švalerka i niko me nije doveo na poziciju ni politički,a ni švalerski, nego sam se ostvarila samo svojim rezlutatima. Ponosna sam na to! i još jednu stvar i najvažniju: "Nikad tebe Jovana ne može niko da ponizi, osim ti samu sebe" - istakla je Jovana, a onda poslala poruku "maloj Jovani".

- Rekla bih joj da se ne sekira toliko oko đaka generacije (smeh). Da će sve biti u redu. Jako je bilo teško živeti u mom telu, sa tolikom ambicijom. Borila sam se da brojevi, a ne ljudi, govore o mom radu - rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

Bonus video:

00:32

Jovana Jeremić zamešala kukovima usred Jutarnjeg programa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.