RUŠI SE UKLETA KUĆA POZNATE PEVAČICE U KOJOJ SE DOGODILO UBISTVO:Otkriveni detalji iz života, lečila tugu alkoholom
Foto: Print Screen Youtube/Pink

užas

RUŠI SE UKLETA KUĆA POZNATE PEVAČICE U KOJOJ SE DOGODILO UBISTVO:Otkriveni detalji iz života, lečila tugu alkoholom

"Otkad se to desilo, svi tu kuću zaobilaze u širokom luku"

Objavljeno: 12:27h

Kraljica romske muzike Vida Pavlović stanovala je u kući na Voždovcu koja je pripadala njenom suprugu Stevi i njoj.

Vida je preminula pre 17 godina, a mnogi svedoče o njenom životu i tvrde da, iako je imala bogatu karijeru, nije bila srećna.

Posle kraha dva braka, najveća tuga bila je ta što nije imala decu i nikad nije krila koliko joj je to teško padalo. Često je tugu gasila alkoholom, a na kraju joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, te je u 60. godini iznenada i umrla. Sahranjena je u Futogu.

Vida je do kraja života živela u kući na Voždovcu, a u javnosti je bila aktuelna monstruoznim povodom 2019. godine, kada se u njoj dogodilo ubistvo. Tada je jedan mladić usmrtio drugog, nakon što su pili cele noći, pisali su tada mediji.

Vida Pavlović
foto: Youtube printscreen

– Tu je bilo više naslednika, godinama već nema nikog. Koliko ja znam, oni su se sporili zbog te imovine. Desilo se i to ubistvo pre nekoliko godina, to su izdavali, koliko se sećam, živeli su neki sezonski radnici. Otkad se to desilo, svi tu kuću zaobilaze u širokom luku. Po kraju se priča da je ukleta. Trebalo je da se ruši nekoliko puta do sada, ali je to odlagano. Poslednji put u martu, sad najavljuju za leto. Tu će nići zgrada. Verovatno su rešili taj spor, pa su dobili dozvolu. Srpska posla – ispričao je stariji gospodin, prenosi Kurir.

Komšinica koja živi u kući prekoputa Vidine evocirala je uspomenu na nju kao komšinicu.

– Tužna je Vidina sudbina. Nije sa Stevom imala dece, mnogo je zbog toga patila. Ja sam joj prva komšinica, kao što vidite, živim prekoputa nje. Viđala sam je često, bila je jako prijatna žena. Imala je probleme sa alkoholom i visokim pritiskom, nije vodila računa o sebi, zbog toga je i otišla pre vremena – prisetila se komšinica, a zatim dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen

– Steva i ona su tu živeli godinama. Kada su se razveli, on je nastavio da tu živi sa njom u kući, ali svako u svom delu. Imali su dobru komunikaciju, nisu se svađali. To je mnogima tada bilo čudno, ali to je bila njihova odluka. Zajedno su i nastupali. Kasnije je on otišao od nje, ponovo se oženio, tako da je ona ostala na kraju sama – završava ljubazna komšinica.

Kako u ovom kraju još živi sećanje na Vidu, druga komšinica nam je ispričala da su kod pevačice u kuću redovno dolazile i druge legende narodne muzike, kao što su pokojni Šaban Šaulić i Cune Gojković, i da su svi u ulici imali besplatan koncert u kome su svi uživali.

– Imali su tu u kući neki klub, mislim da se zvao “Romanitar”. Vida i Steva su vodili taj klub, bio je zatvorenog tipa i tu su se okupljali samo muzičari, za njihovu dušu. Imala sam prilike mnoge da vidim kroz prozor kada su dolazili. Sećam se pokojnih Šabana, Cuneta… Silno sam se muzike naslušala tu. Leti kad otvorim prozor, samo bruji. Pred kraj je Vidi popustio glas, mogla je da otpeva samo nekoliko pesama – prisetila se ona.

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.