UPRAVO SAOPŠTENE CRNE VESTI! PEVAČ SLOMLJEN, PREMINULO MU DETE!
Foto: Profimedia

tuga

UPRAVO SAOPŠTENE CRNE VESTI! PEVAČ SLOMLJEN, PREMINULO MU DETE!

Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane.

Objavljeno:

Persi Robert Miler (52), američki reper poznatiji kao Master P, objavio da je preminula njegova ćerka, Tatjana Miler (29), koja se već duže borila sa zloupotrebom droga i patila od psihičkih problema.

Tragičnu vest reper je objavio na Instagramu.

- Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zloupotreba supstanci su problem o kojem ne smemo da se bojimo da razgovaramo. S Bogom ćemo to prebroditi. #Moj anđeo - stoji u objavi.

Tatjanin brat Romeo takođe je podelio objavu o sestrinoj smrti.

- Naša porodica se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tajtjane. S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak - napisao je Romeo.

Miler je inače poznat postao sredinom devedesetih godina prošlog veka sa svojom grupom TRU, kao i sa svojim petim solo albumom "Ice Cream Man". Njegov singl "Make 'Em Say Uhh!" 1997. godine dosegao je platinasti tiraž, a dosad je snimio preko 15 albuma.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.