ACA LUKAS OTKRIO OGROMNU TAJNU: Nakon toliko DECENIJA sada je sve JAVNO, AUUU!
Aca Lukas, Foto: Sonja Spasić

KAKAV ŠOK

ACA LUKAS OTKRIO OGROMNU TAJNU: Nakon toliko DECENIJA sada je sve JAVNO, AUUU!

Od samog početka '90-ih godina kada je na tadašnjem splavu "Lukas" počeo svoju karijeru, u životu Ace Lukasa skandali su se samo ređali

Objavljeno:

Jedan od najtraženijih pevača naših prostora, Aca Lukas radi punom parom kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, a sada je pevač otkrio šta najlešće porodici donese sa putovanja, kao i u čijem društvu provodi slobodno vreme.

- Nema više šta da se kupi što u Beogradu nema, tako da je keš najbolja opcija - rekao je iskreno Lukas, i istakao da više ne uživa u noćnim provodima kao ranije.

- Više volim da sedim kući sa društvom nego da bauljam, ali volim da izađem -rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, naše javne ličnosti su već dugo godinama na estradi, te su njihovi životi i bitisanje na javnoj sceni ispraćeno brojnim skandalima, a mi ćemo vas sada podsetiti na neke od onih koji važe za "udarnije".

Od samog početka '90-ih godina kada je na tadašnjem splavu "Lukas" počeo svoju karijeru, u životu Ace Lukasa skandali su se samo ređali.

Prvi skandal bilo je hapšenje u akciji "Sablja" 2003. godine. On je tada osuđen na četiri meseca zbog neovlašćenog posredovanje oružja.

Par godina nakog toga Lukas je izazvao pažnju kada je upucan u nogu, zbog čega je nekoliko meseci nosio štake.

1 / 6 Foto: Printscreen Youtube

Aca Lukas nedavno je optužio Oliveru Kovačević da namešta pobedu. Navodno je trebalo da na Evroviziju ode njegov kolega, Momčilo Bajagić Bajaga, sa kojim je ušao u žestok medijski rat, a na kraju je pobedu odnela Ana Đurić Konstrakta, koju je on u par navrata javno prozivao.

Bonus video:

03:38

Aca Lukas i Miroslav Ilić zadruženi za dobru atmosferu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.