EVO ŠTA RADI HELENA TOPALOVIĆ U TERETANI KADA MISLI DA JE NIKO NE SNIMA: Ljudi, ovo je za SRČANI UDAR!
Helena Topalović, Foto: Instagram

ŠOK

EVO ŠTA RADI HELENA TOPALOVIĆ U TERETANI KADA MISLI DA JE NIKO NE SNIMA: Ljudi, ovo je za SRČANI UDAR!

Na društvenim mrežama se mogu pronaći i snimci Heleninih napornih treninga zahvaljujući kojima ima čvrste mišiće i pločice na stomaku

Objavljeno:

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a svojim izgledom mami izdahe muške populacije. Ako ste se pitali kako održava vitku liniju, Helena je dala odgovor na to.

Naime, ona se na Instagramu fotografisala dok je vežbala u fitnes studiju, te su pratioci mogli da je vide u nešto ležernijem izdanju majici i helankama i sa labavo vezanim repom.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram/helena topalovic

Na društvenim mrežama se mogu pronaći i snimci Heleninih napornih treninga zahvaljujući kojima ima čvrste mišiće i pločice na stomaku. Osim dobre genetike, svoju vitku liniju duguje i tegovima i vežbama.

Podsetimo Helena se na Instagramu nedavno fotografisala i bez trunke šminke, pa su njeni obožavatelji mogli da vide i onu drugu stranu, a ne samo kada je tip-top sređena.

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:21

TOPALKOVA ĆERKA REKLA DA! Helena Topalović verena, ušetala u luskuznu sobu i dočekao je krevet pun latice RUŽA, a prsten ŠLJAŠTI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.