I BOGATI PLAČU! MRAČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ČUVENE ZLOBNICE: Posle ovih saznanja GLUMICA VIŠE NIJE OMILJENI LIK!
Foto: Profimedia

auuuu!

I BOGATI PLAČU! MRAČNE TAJNE IZ ŽIVOTA ČUVENE ZLOBNICE: Posle ovih saznanja GLUMICA VIŠE NIJE OMILJENI LIK!

Šta je izazvalo svađu među sestrama, i dalje je misterija. Sve je počelo nakon što je Danijela bila tri godine u komi, tada je ostala bez novca

Objavljeno:

Venecuelanska glumica Gabrijela Španić proslavila se ulogom u seriji "Zlobnica" koja je bila neverovatno popularna kod nas, ali se poslednjih godina potpuno povukla iz javnosti.

Naime, ona se i dalje bavi glumom, a od 2007. godine živi u Meksiku, jer je u Venecueli veliko siromaštvo, međutim, za nju se uprkos tome što je sada okružena luksuzom s pravom može reći da i "bogati plaču". Gabrijela danas živi život komplikovaniji od mnogih latino serija.

U pravom ratu je sa svojom sestrom bliznakinjom Danijelom, svaki kontakt su prekinule pre više od deset godina, a upravo zbog sestre, Gabrijela je iz kuće izbacila majku i brata, i to kada je saznala da su oni i dalje u dobrim odnosima sa Danijelom. Šta je izazvalo svađu među sestrama, i dalje je misterija. Sve je počelo nakon što je Danijela bila tri godine u komi, tada je ostala bez novca.

gabrijela spanić
foto: Fejsbuk

Danijelin dečko je od Gabrijele tražio pomoć, ali izgleda često. Možda to i ne bi bio problem da Danijelin dečko nije bio bivši Gabrijelin muž, a o njenoj epizodi sa trovanjem i dalje se priča.

Pre nekoliko godina Gabrijela Spanić je tužila svoju kućnu pomoćnicu da truje nju i članove njene porodice. Nesrećna žena, Marija Seleste Fernandes je ubrzo završila u zatvoru. Pomoćnica je u zatvoru provela sedam godina.

Puštena je tek kada je odbrana nakon duge borbe dokazala da u krvi Gabrijele Spanić i njenog sina nikada nisu pronađene sumnjive supstance, ali dok odbrana nije dokazala svoje, novine su bile prepune priča o kućnoj pomoćnici iz Argentine, koja je svoj život pretvorila u seriju.

Navodno, Marija iz Argentine je odrasla na latino serijama, godinama je pratila Gabrijelu, onda je glumica primila da radi za nju, a onda je kako dalje navodi kućna pomoćnica od 19 godina rešila da otruje svoju bogatu i lepu gazdaricu. Gle, baš kao u seriji. Gabrijelin sin, koji je tada imao samo četri godine, navodno je često plakao i žalio se na bolove, a glumica je jela van kuće. Onda je sve prijavila policiji… Ostatak priče znate.

Nakon izlaska iz zatvora Marija je rekla da joj se sve ovo dogodilo zato što je odbila da bude u intimnoj vezi sa glumicom. Kako god, glumica više ne pominje trovanje. U vreme njenog "trovanja" uloge su samo pristizale. Ipak, kada je otkrivena istina, producenti su počeli da je zaobilaze.

A onda je Gabrijela posegla za onim za čim bi i svaka žena da ima dovoljno novca, plastičnim operacijama je pokušala da vrati mladost. Ali, izgleda da se i tu malo zaigrala jer mnogi komentarišu da bi bila lepša prirodnija.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.