TAKMIČAR IZBIO ZUBE SAŠI POPOVIĆU, UDARIO GA U FACU: Jezivu scenu snimila KAMERA!
Saša Popović, Foto: Nemanja Nikolić

šok

TAKMIČAR IZBIO ZUBE SAŠI POPOVIĆU, UDARIO GA U FACU: Jezivu scenu snimila KAMERA!

Nezgoda se desila ispred kamera i sve je snimljeno

Objavljeno: 22:28h

Saši Popoviću nakon finala ovogodišnje sezone takmičenja "Zvezde Granda" ističe ugovor koji je potpisao sa "Grand produkcijom".

Iako još uvek nije doneo zvanično odluku, ukoliko ne dođe do produžetka saradnje, ovo će biti njegova poslednja godina u Grandu, kako je i ranije priča za medije.

Ukoliko ne produži ugovor sa „Grandom“, Popovićev plan je navodno da veći deo godine provodi na moru u Hrvatskoj, tačnije Opatiji, gde već duže vreme ima nekretninu. U tom slučaju, odlazak na audicije će navodno preuzeti Aleksandar Milić Mili.

Saša Popović
foto: Ana Paunković

Saša Popović, međutim, izjavio je da ne planira da ide nigde.

"Meni ističe ugovor, ali nisam rekao da hoću da napustim žiri. Ako svi ostanu u žiriju, ostaću i ja, naravno. U Opatiju ću ići, ali ne planiram da idem nigde", rekao je Popović.

Popović je na početku aktuelne sezone u septembru prošle godine u izjavi medijima potvrdio da ozbiljno razmišlja da se povuče iz medija i da svakako više neće ići po audicijama, kao što je to do sada bio slučaj.

"U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama. Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emisiju. Prijaće mi malo da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija", rekao je tada Popović.

Svedoci smo da na snimanjima emisija ne može uvek sve da protekne savršeno, te da se nebrojeno puta dese neke nepredviđene situacije pogotovo kada su u pitanju "Zvezde Granda" i proglašenje pobednika.

Upravo jedna nezgoda desila se tokom baraža kada je takmičar Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića prošle godine.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Naime, kada su emocije ispunile studio, Popović je držao mikrofon i govorio koji kandidat ide dalje. Kako je prišao Bojanu i izgovorio njegovo ime za prolazak u sledeći krug, kandidat nije krio radost i sreću već uz vrisak skočio sa stolice.

U tom trenutku, nije ni primetio da je laktom udario u mikrofon koji je zatim udario Sašu i polomio mu zub.

- Ne znam šta da kažem, majke mi - rekao je on drhtavim glasom kada je čuo da nastavlja takmičenje.

Za to vreme, Popović se sklonio i upitao voditelja Voju Nedeljkovića da li se vidi pukotina, a zatim nastavio profesionalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije dogodilo.

Ovu anegdotu prepričao je upravo pomenuti voditelj u emisiji "Zvezde Granda specijal", a da li će ovaj Bojan snositi posledice zbog ovog poteza, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

00:27

AJDE, BRE, POLAZI! MORA DA SE ZNA KO JE GAZDA! Saša Popović pred svima viknuo na Suzanu, zvanice na rođendanu zanemele od ŠOKA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.