"TANJA SAVIĆ JE GLUPA KAO NOĆ" Jovana Jeremić PONOVO NAPALA PEVAČICU, pljušte uvrede i dijagnoze, NIKADA BRUTALNIJE
Foto: Instagram

ŠOK

"TANJA SAVIĆ JE GLUPA KAO NOĆ" Jovana Jeremić PONOVO NAPALA PEVAČICU, pljušte uvrede i dijagnoze, NIKADA BRUTALNIJE

Tanja je dobra pevačica, ali je ona glupa kao noć.

Objavljeno: 16:55h

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je potkačila pevačicu Tanju Savić.

Naime, već je javnosti poznato da je pre nekoliko meseci Tanja Savić napustila emisiju "Amidži šou" zbog Jovane Jeremić. A voditeljka je ni ovog puta nije štedela.

1 / 5 Foto: Instagram

- Tanja Savić ti je tip ličnosti koji vole da je lažu producneti, da je lažu ljudi da je ona super. Tanja je dobra pevačica, ali je ona glupa kao noć. Tu je kraj priče i tu se stavlja tačka. Ja o tome javno govorim, ona ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu u medijima. Tanja je ograničena u svakom smislu, nema fond reči, a i stil razmišljanja joj je loš - poručuje Jovana i dodaje:

- Umesto da peva i bude ono što jeste, prosta i normalna žena, ona želi da glumi ludilo i zvezdu. Drugarice, ne možeš da glumiš zvezdu kada si Tanja Savić. Mora da zna gde joj je mesto. Ona jeste zvezda kao pevačica, ali u intelektualnom smislu ona nema šta da priča. Tanja može da priča o svom privatnom životu, kako ima novog frajera, koje su joj pesme i samo da peva, ali da ona drži neku priču i slovo u emisiji, ne može! Nema materijal za to - ističe Jeremićeva i za kraj otkriva.

- Ona je na snimanje emisije u kojoj je gostovala sa mnom došla vidno uzrujana, psihološki nestabilna, to se videlo. I ja sam bila samo kap koja je prelila čašu da ona tada napusti Amidži šou. Tanja nije mogla da podnese da ja budem zvezda emisije. U čemu je problem? Ako ti se ne sviđa, nemoj da dolaziš. Ja jesam zvezda i tu je tačka! - zaključuje Jovana Jeremić u emisiji "Balkan info".

Tanja Savić
foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Bonus video:

00:38

MILI KONAČNO PROGOVORIO O JOVANI JEREMIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.