STRAVIČNI POKUŠAJ UBISTVA PROBLEMATIČNE SRPSKE STARLETE! 9 metaka ispaljeno, i njen dečko bio na IVICI SMRTI!
Foto: Kurir, Emilija Jovanović

NIKO NIJE ZABORAVIO JEZIVI NAPAD

STRAVIČNI POKUŠAJ UBISTVA PROBLEMATIČNE SRPSKE STARLETE! 9 metaka ispaljeno, i njen dečko bio na IVICI SMRTI!

To je uradila njegova bivša žena zbog ljubomore.

Objavljeno:

Intrigantna rijaliti učesnica i starleta Anđela Veštica pre par godina je preživela pokušaj ubistva u Sarajevu kada je na nju ispaljeno devet metaka, ali je nijedan, na sreću, nije pogodio

Njen dečko, s kojim je tada bila u društvu dečka Admir Arnautović je pogođen sa tri metka i odmah je prevezen u bolnicu, a navodno je na njih pucala bivša Admirova žena.

Admir Arnautović
foto: Instagram

- Tačno je, pucano je na mene i na mog dečka Admira Arnautovića. To je uradila njegova bivša žena zbog ljubomore. Ona je poznata po tome što je bacala bombe na ljude i robijala je zbog toga. Admir i ja smo sedeli u kafiću kada je ona ušla, bacila kesu sa oko kilogram heroina i pozvala policiju, da bi nam namestila da je droga naša. Počela je svađa, a Emina je tada izvukla pištolj i zapucala najpre u Admira, i sa tri hica ga pogodila u nogu, a zatim je čak devet puta pucala na mene. Srećom nijedan metak me nije pogodio - rekla je Anđela tada i priznala da njen dečko nije teško ranjen.

Prema tadašnjim izveštajima sarajevskih medija, Emina Arnautović, koja je nedavno puštena iz pritvora, pred očima sinova je u petak posle podne prošla pored supruga "golfom 7" i zatekla ga u preljubi, što je bio okidač da iz pištolja ispali nekoliko hitaca. Emina - Minka Arnautović je sa Eldanom Žigovićem privođena nakon bombaških napada na imovinu braće Mulića.

Admir Arnautović je odranije poznat sarajevskoj policiji, ali i javnosti kao višestruki povratnik. On je privođen više puta zbog poslova s narkoticima, ali i izazivanja opšte opasnosti.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Bonus video:

00:45

ANĐELA VEŠTICA RASKRINKALA FRANA POSLE AFERE: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio NADUVAN, sišla sam da vidim da nisi UMRO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.