ISPLIVALE FOTKE IZ ORDINACIJE! KARLEUŠA NEPOMIČNA NA BOLNIČKOM KREVETU: Duško će ostati u NEVERICI! (FOTO)
Foto: Instagram

remontovala se!

ISPLIVALE FOTKE IZ ORDINACIJE! KARLEUŠA NEPOMIČNA NA BOLNIČKOM KREVETU: Duško će ostati u NEVERICI! (FOTO)

Jelena je prezadovoljna interencijom koju je uradila.

Objavljeno: 12:28h

Jelena Karleuša važi za jednu od najkontroverznijih, ako ne i najkontroverzniju estradnu umetnicu na našim prostorima, koja ne prestaje da iznenađuje publiku od svog prvog pojavljivanja na malim ekranima, pa sve do danas. Ona privlači pažnju javnosti kako svojim stajlinzima, tako i izjavama i stavovima koji nisu tipični za Balkan.

Jedna od najvećih domaćih zvezda svoju muzičku karijeru započela je sredinom devedesetih, a u godinama koje su usledile izdvojila se sa nekoliko albuma, sa kojih se i dan danas slušaju hitovi: “Samo za tvoje oči” “Manijak”, “Ko ti to baje”, “Kasino” i tako dalje.

Od ranijih hitova poput ,,Dolari, marke, lire”, Jelena je prešla na savremenu mešavinu popa, folka i elektro muzike, koju je među prvim pevačima dovela u Srbiju.

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/karleusastar

Dok je poslovni život Jelene Karleuše išao uzlaznom putanjom, na ljubavnom planu dugo nije blistala. Najpre je započela vezu sa Zoranom Davidovićem – Ćandom, za kog je bila i verena, ali ih je razdvojio anonimni napadač, koji je brutalno ubijen, a kom je ona posvetila pesmu ,,Balada za Zorana”.

Karleuša je već sa 16 godina izrazila želju da postane pevačica. Imala je podršku svoje majke Divne, ali nisu imale dovoljno finansijskih sredstava za njen prvi debi album, zbog inflacije i izazovne ekonomske situacije u zemlji.

Odavno je poznato da pop zvezda Jelena Karleuša mnogo novca ulaže u svoj izgled, te da je definitivno bez konkurencije kada je reč o stilu.

Naime, navikli smo od početka njene karijere da Jelena nosi poslednje modne krpice svetski poznatih dizajnera, a isto tako svaki deo njenog tela od glave do pete je negovan.

Pre nekoliko, Jelena je osvežila svoje usne, dajuči im takozvani "ruski volumen" koji je trenutno najpopularniji u svetu.

- Šta reći? Svetska zvezda kod mene... Pored cele Evrope i šire, izabrala je baš mene. Hvala na poverenju - napisala je vlasnica jednog salona u Novom Beogradu u kojem je izvedena intervencija.

Jelenu je uslikala odmah nakon intervencije još jedna od devojaka iz salona, a može se reći na osnovu njenog osmeha i podignutog palca da je Karleuša prezadovoljna svojim novim senzaulnim usnama.

1 / 8 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.