PRE 18 GODINA JE PRAŠINU NA EVROVIZIJI: Danas gazi 5.deceniju, EVO kako izgleda! (FOTO)
Ruslana, Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

nekad i sad

PRE 18 GODINA JE PRAŠINU NA EVROVIZIJI: Danas gazi 5.deceniju, EVO kako izgleda! (FOTO)

Bila je glavna konkurencija Željku Joksimoviću

Objavljeno:

Ukrajinska predstavnica Ruslana (48) je osvojila evropsku publiku energičnim nastupom, zanimljivom pesmom i interpretacijom pesme "Wild dances"

1 / 7 Foto: Youtube printscreen

Na Evroviziji su se pojavili mnogi umetnici. Neki su pali u zaborav bukvalno posle završetka takmičenja, a o nekima se priča iako je prošlo mnogo godina od njihove pobede ili zanimljivog nastupa.

Ukrajinska predstavnica Ruslana (48) je osvojila evropsku publiku energičnim nastupom, zanimljivom pesmom i interpretacijom pesme "Wild dances", koja je zauzela prvo mesto na Pesmi Evrovizije pre 17 godina.

Jedna od njih svakako je pevačica koja je izvela jedan od najvatrenijih i najzapaženijih nastupa. Ukrajinka Ruslana odnela je pobedu 2004. godine kada je Željko Joksimović sa pesmom "Lane moje" bio drugi.

Ruslana sada 48 godina i dalje je velika zvezda u svojoj zemlji, dobila je čak i svoju Barbi lutku, a svoje trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nakon pobede na Evroviziji jedno vreme bila je posvećena političkom aktivizmu, a pre nekoliko godina obožavaoci su je mogli videti na istom takmičenju u Lisabonu na kojem se pojavila kao podrška ukrajinskom kandidatu i njihovoj zemlji.

Ruslana je od 1995. godine u srećnom braku sa ukrajinskim producentom i tekstopiscem Oleksandrom Ksenofontovim koji je zapravo autor teksta za njene pobedničke pesme “Wild Dances”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.