VRHUNSKI OPROŠTAJNI KONCERT 2CELLOS U RASPRODATOJ ARENI
Foto: Simone di Luca

spektakl

VRHUNSKI OPROŠTAJNI KONCERT 2CELLOS U RASPRODATOJ ARENI

Svetski poznati muzički virtuozi 2Cellos su sinoć održali oproštajni koncert u rasprodatoj Štark Areni.

Objavljeno:

Kao što su i obećali pokazali su najbolje što znaju i oduševili beogradsku publiku, tako da su mnogi zaključili da je ovo bio njihov najbolji koncert u Beogradu.

Izveli su 22 instrumentalne verzije svetskih pop i rock hitova i filmske muzike, a ulogu pevača je preuzela publika, koja ih je za svaku numeru nagradila ovacijama. Stjepanovo i Lukino energično izvođenje su pratili i vrhunski scenski i pirotehnički efekti, a podršku u izvođenju rock hitova im je, kao i uvek, dao fenomenalni bubnjar Dušan Kranjc.

1 / 7 Foto: Simone di Luca

Između pesama momci su se šaljivim komentarima obraćali publici, a Stjepan je u jednom trenutku sišao sa bine i svirajući se prošetao kroz oduševljenu publiku. Na kraju koncerta Arena se orila dok je više od 15.000 ljudi pevalo „Hallelujah“ Leonarda Koena, što je izazvalo jake emocije i kod muzičara i kod publike, pa i suze.

Duo 2Cellos, koji čine Stjepan Hauser i Luka Šulić, su se na najlepši način oprostili sa beogradskom publikom, a oproštajnu svetsku turneju završavaju krajem godine u Australiji i Novom Zelandu.

2CELLOS
foto: Simone di Luca

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.