SKANDALOZNI POSTUPAK MERLINA NA DANU NEZAVISNOSTI CG IZAZVAO GNEV:"Pa vi sledeći put napunite Arenu ovom go*naru"
Foto: Dragan Kadić

ŠOK!

SKANDALOZNI POSTUPAK MERLINA NA DANU NEZAVISNOSTI CG IZAZVAO GNEV:"Pa vi sledeći put napunite Arenu ovom go*naru"

Na koncertu u beogradskoj areni Merlin je zabranio srpske zastave

Objavljeno: 08:07h

Na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore Dino Merlin bio je specijalni gost koji je održao spektakularan koncert, a ovom prilikom, kako bi ispoštovao publiku, ogrnuo se crnogorskom zastavom.

Ovo ne bi bilo ništa čudno da samo nekoliko godina ranije prilikom koncerta u Beogradu nije imao izričit zahtev da se zastava Srbije zabrani u beogradskoj Areni.

Organizatori Merlinovog beogradskog koncerta su 2015. godine apelovali da posetioci sa sobom ne nose zastave, jer neće biti moguće uneti ih u dvoranu usled detaljne kontrole obezbeđenja, na čemu su insistirali u zvaničnom dopisu medijima.

To je izazvalo veliki skandal, te je menadžment sarajevskog muzičara danima bezuspešno pokušavao da se opere pred srpskom javnosti.

Dino Merlin
foto: Dragan Kadić

CRVENI ALARM NA MREŽAMA

Ovakvo ponašanje Dina Merlina osuđeno je na društvenim mrežama. Na Tviteru su se samo ređali negativni komentari na račun muzičara.

– On se školovao u Sarajevu. „Mentori” su mu bili Hadžihafisbegović, Hadžifejzović, Silajdžić, Ganić… Šta drugo očekivati od njega. Crnogorsku zagrlio, srpsku zabranio, punite arene i dalje, naivci.

Dino Merlin
foto: tvitter/printscreen

– Ovaj bi i šiptarsku zastavu ogrnuo da mu daš dovoljno para.

-Samo je bitno da je antisrpstvo i sve može. Pa vi sledeći put opet napunite Arenu ovom go*naru – samo su neki od komentara.

Dino Merlin
foto: tvitter/printscreen

PONOSAN

Merlin je na početku koncerta u Baru okupljenima poželeo srećan 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore, a potom poručio:

– Ovo je velika svečanost. Volim što smo tu – rekao je Dino Merlin.

Njegovom koncertu prisustvovao je i premijer Crne Gore Dritan Abazović, koji se pohvalio objavom na svom Tviter nalogu, gde je podelio i video susreta sa Merlinom.

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.