IMA SAMO 17 GODINA, A SNIMILA JE PROVOKATIVNI SPOT! Ema za Espreso komentarisala negativne reakcije!
Ema Radujko, Foto: Privatna arhiva

intervju

IMA SAMO 17 GODINA, A SNIMILA JE PROVOKATIVNI SPOT! Ema za Espreso komentarisala negativne reakcije!

Sada imamo prilike da čujemo i drugu stranu.

Objavljeno: 21:44h

Ema Radujko je dosad bila poznata kao influenserka i model. Međutim, proteklog vikenda ona je objavila svoj prvi muzički spot za pesmu "Top". Na početku razgovora smo je pitali uopšte otkud ona u muzičkim vodama.

Ema Radujko
foto: Privatna arhiva

– Duži vremenski period je u meni sazrevala ideja da uplivam u muzičke vode. Kada me Sandra (menadžerka) kontaktirala kockice su počele da se slažu - rekla je Ema za Espreso.

Kako reaguješ na prve komentare na spot? Da li su te neki komentari povredili?

– Komentari su onakvi kakvi sam očekivala da će biti. Ljudi čije mišljenje mi je važno su apsolutno pohvalili pesmu i spot i baš sam srećna zbog toga. Ja sam unapred znala tačno šta će pisati, ali nikada ne bih menjala sebe i svoje planove tako da osobama kojima je pljuvanje nekoga jedini način da skrenu malo pažnje na sebe.

I kako reaguješ što ti zameraju što imaš 17 godina, a spot ti je provokativan?

- Što se mojih godina tiče, ja ću za manje od mesec dana napuniti 18 godina. Da li mislite da ću ja tada biti značajno zrelija i drugačija osoba nego što sam u ovom trenutku? Ako je nešto provokativno sada bilo bi i za dvadesetak dana. Realno ja sam bliža 18. nego 17. godini ako je to baš tako važno. Ja sam zadovoljna svojim izgledom, dobro se osećam u svom telu i volim da plešem sa umerenom dozom seksepila. Volim da vežbam i unapređujem svoju kondiciju i izgled. Mnoge devojke mi kažu da ih motivišem u pogledu toga. Ne vidim ja tu ništa loše.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.