NA NJIHOVA OPAKA TELA CELA SRBIJA JE DOŽIVLJAVALA VRHUNAC: Vrtele su se oko šipke i širile ZABRANJENO, ovo su danas
Foto: Facebook, Printscreen

šok

NA NJIHOVA OPAKA TELA CELA SRBIJA JE DOŽIVLJAVALA VRHUNAC: Vrtele su se oko šipke i širile ZABRANJENO, ovo su danas

Evo šta danas rade Branka Blek Rouz, Vesna Počuča Šana i Divlja Ruža.

Objavljeno: 10:56h

Poslednje tri decenije 20. veka javnost su uveseljavale erotikom, lepotom i senzualnim seksi imidžom koji su isticale u prvi plan, što danas putem društvenih mreža rade novopečene devojke bez zanimanja.

Svako vreme ima svoje starlete. Nekada Meri Cakić, Branka Blek Rouz, Divlja Ruža, Šana, danas Soraja, Stanija, Blondi i Mimi Oro.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

Osamdesetih godina obeležile su tri striptizete. Prva je bila Vesna Počuča Šana koja je u javni život dospela kada je snimila spot za pevača Milana Babića i dobila nadimak Šana po istoimenoj pesmi.

Reditelj Emir Kusturica dao joj je ulogu u filmu "Crna mačka - beli mačor", nakon toga je zaigrala i u filmu Nož Miroslava Lekića. U komediji "Kupi mi Eliota", imala je manju ulogu, a usledile su brojne rekla,e, a reditelj Zečević poverio joj je ulogu Stele u filmu "Mala noćna muzika".

vesna počuča šana
foto: Printscreen

Njena sledbenica Vesna Todorović svoj razvojni put počela je u svetu mode. Dok je radila kao striptizeta lansirala je štos - erotika i striptiz u podne, za vreme ručka.

Uvela je i striptiz u emisiji Trećeg kanala RTS "Muške priče", gde je gledaoce uveseljavala erotskim scenama. Kada je odlučila da se profesionalno bavi striptizom nadenula je sebi umetničko ime Divlja Ruža. Potom je došla na ideju da se oproba i kao pevačica, oa je 2002. godine svoj prvi CD.

Svoje mesto među zvezdama pronašla je i striptizeta Branka Blek Rouz koja je svoj zanat iskoristila da snimi film o sebi, Otvorila je sajam erotike u Beogradu nakon čega je proglašena za prvu damu erotike. Dodeljen joj je i Oskar za kraljicu srpskog striptizeta.

Todorović
foto: Printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.