ISCURILA CECINA FOTKA SA RODITELJIMA KOJU NIKADA NISTE VIDELI: Sad svi bulje u NEVERICI, ovo HITNO morate videti!
Ceca, Foto: ANA PAUNKOVIĆ

šok

ISCURILA CECINA FOTKA SA RODITELJIMA KOJU NIKADA NISTE VIDELI: Sad svi bulje u NEVERICI, ovo HITNO morate videti!

Ona je pokazala kako su njena majka Mira i otac Slobodan Veličković izgledali u mladosti

Objavljeno: 17:12h

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama uspešno gradi karijeru, a najveća podrška su joj, pored dece i sestre Lidije, njeni roditelji Mira i Slobodan Veličković.

Oni se ne pojavljuju često u javnosti i nisu deo estradnog života, ali su uz svoju ćerku u svim bitnim situacijama u životu.

Ipak, Ceca je sada odlučila da na Instagramu podeli staru fotgrafiju sa svojom porodicom, a uz to je iskoristila da svima čestita slavu Svetog Nikolu letnjeg.

Ona je pokazala kako su njena majka Mira i otac Slobodan Veličković izgledali u mladosti, a na prvi mah teško je prepoznati ko je Ceca, a ko Lidija, budući da su u to vreme obe bile brinete i dosta su ličile.

1 / 6 Foto: Youtube printscreen

Iako se ne eksponiraju u medijima, poznato je da je Mira bila seoska učiteljica, a Slobodan mašinbravar i trgovac.

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!”. Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – ispričala je jednom prilikom Ceca, prenosi Blic.

Kako je istakla, roditelji su bili veoma strogi i prema njoj i prema njenoj, 17 meseci mlađoj, sestri Lidiji.

– Vrlo smo strogo vaspitavane. Tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće” – istakla je svojevremeno pevačica.

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.