BRATU IGORA STAROVIĆA POZLILO NA SAHRANI!
Igor Starović, Foto: Kurir/Ana Denda

TUGA

BRATU IGORA STAROVIĆA POZLILO NA SAHRANI!

Tuga na groblju Lešće

Objavljeno:

Legendarni Igor Starović bio je frontmen popularne grupe “Divlji kesten”, a preminuo je u utorak 17. marta, posle kraće bolesti, u 56. godini.

Kolege, porodica i prijatelji su se okupili na beogradskom groblju ”Lešće”, a braća Aleksandar, Boris i Andrej su primali saučešće velikog broja ljudi koji se okupio da pošalje poslednji pozdrav Igoru.

Igor Starović
foto: Kurir/Ana Denda

Saučešće primaju njegova braća za koju je bio veoma vezan. Ne mogu da sakriju bol i tugu koju imaju zbog prevelikog gubitka, te im mnogi prijatelji prilaze kako bi ih zagrlili i pružili reči utehe.

Jedan od braće, kog su emocije savladale, izašao je iz kapele jer mu je pozlilo. Među prisutnima je i njegova kuma pevačica Zorana Pavić, koja nije mogla da zaustavi suze zbog Igorovog odlaska.

Starović je preminuo 17- maja u 56-oj godini posle kraće bolesti. U grupi “Divlji kesten” je proveo 10 godina kao pevač, kompozitor i aranžer. Bend je nastao 1992. godine na samom početku ratova u bivšoj Jugoslaviji.

01:43

Sahrana Igora Starovića: Povorka je krenula

Snimili su pet albuma: „Divlji kesten“, „Divlji u srcu“, „Ludi od ljubavi“, „Ni sunca ni kiše“, „Oči u oči“, a 2013 godine je izdata kompilacija „Igor Starović i Divlji kesten – Zauvek“.

Među hitovima su pesme „Zorane, Zorane“ i pesma „Kristina“ za koje su snimili i spotove.

Bonus video:

03:08

Sahrana Igora Starovića: Poslednji ispraćaj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.